Veulens 2021

Cornet Obolensky x Baloubet du Rouet x Polydor

2014
1.66 m
Hannover 1188507, Schridde 696
Zangersheide

Kaloubet D'Tourelle x Manhattan x Pele

2012
1.66 m
Merrielijn 103, Fokfamilie 110
KWPN

Cyleste Mansolein Z is een compleet en compact merrieveulen met sterke verbindingen. Ze beschikt over veel uitstraling en een open nieuwsgierig karakter. Ze is een waar balletje elastiek! In alle drie haar gangen zien we die enorme souplesse en behendigheid terug. Dit alles maakt haar zeer interessant voor zowel de spring- als de eventingsport!
Cyleste Mansolein Z is de volle zus van de ELITE Chaya Mansolein Z.


Hickstead White x Lordanos x Cannavaro

2017
1.68 m
Oldenburger Stamm 43
Oldenburg

Kaloubet D'Tourelle x Calvados x Pion

2011
1.68 m
Merrielijn 63, Fokfamilie 63
KWPN

Heron Mansolein is een iets kleiner maar zeer compleet hengstveulen. Opvallend is zijn sterke bovenlijn en krachtig exterieur. Heron Mansolein is een heel nieuwsgierig en actief veulen. Hij lijkt nooit moe te worden en gaat maar wat graag op avontuur.
In beweging valt hij extra op, met veel front, een ijzersterke galoppade en actieve draf met veel afdruk is dit hengstje een opvallende verschijning !


Dante Weltino Old x Sir Donnerhall I x Blue Hors Don Schufro

2016
1.70 m
Oldenburger Stamm 149
AES

Arlando x Gribaldi x Wahtamin xx

2012
1.74 m
Balia-stam, Merrielijn 34, fokfamilie 376
KWPN

Rubalia Mansolein is een zeer elegant merrieveulen met een opvallende houding en blik. Ze kijkt je recht in de ogen aan. Ze valt niet alleen op door haar bijzondere aftekeningen, maar haar hele houding imponeert. Ze heeft een prachtig front en veel lossigheid door haar lijf.
Deze chique gummiebal beschikt over een zeer goede stap en lichtvoetige draf met veel schakelvermogen en schoudervrijheid en een royale goed door het lijf gesprongen galop.
Deze charmante verschijning weet telkens weer alle ogen op haar te richten!


Vitalis x Bon Bravour x Rosario

2017
1.73 m
Stutenstamm 1192101, Schridde 494
Hannover

Everdale x Tango x Flemmingh

2014
1.70 m
Merrielijn 75, Fokfamilie 180
KWPN

Rowin Mansolein is een zeer opvallend hengstveulen. Met zijn prachtige front, sterke bovenlijn en fiere houding toont hij zich vol overtuiging.
Een grootramig veulen dat zich met een enorme bewegingskwaliteit steeds weer doet bewijzen. Hij beschikt over een ruime correcte stap, een extreem bergopwaartse draf met veel front, houding, balans, afdruk en kracht. Ook in galop valt hij op met zijn bergopwaartse tendens power en afdruk.
Een ruwe diamant!


Ferdeaux x Wynton xx x Houston

2016
1.80 m
Fokfamilie 424
KWPN

Tango x Flemmingh x Purioso

2004
1.73 m
Merrielijn 75, Fokfamilie 180
KWPN

Rolex Mansolein is een groot, royaal en stoer hengstveulen dat al vanaf de geboorte echt een hengstenopdruk heeft.
Een sterk gebouwd veulen dat zich met veel bravoure toont en beweegt. In draf zien we veel actie vanuit de voorknie, veel ruimte en souplesse. Zijn galoppade is ruim, krachtig, goed doorgesprongen en duidelijk in de bergopwaartse tendens.
Rolex Mansolein heeft veel schakelvermogen en schoudervrijheid en toont reeds enorm veel kwaliteit!


Bordeaux x Vivaldi x Nimmerdor x Aktion

2016
1.73 m
Nomana-stam, Merrielijn 2, fokfamilie 8
KWPN

Democraat x Whinney Jackson x Ferro

2002
1.64 m
Merrielijn 249, Fokfamilie 1925
KWPN

Rolinde Mansolein is een snittig en iets ondeugend merrieveulen dat beschikt over een imposant front en sterke bovenlijn. Iets compacter, maar zeer luxe in belijning. Altijd de oortjes erop en altijd vooraan staan.
Dit nieuwsgierige veulen wil overal bij zijn. Haar drie basisgangen kenmerken zich door een zeer sterk achterbeengebruik. Goed in de verbinding en altijd hetzelfde ritme.
Een veulen waarvan we verwachten dat ze zich mooi gaat ontwikkelen.


Comme Il Faut x Casall x Contender x Sandro

2015
1.75 m
Holst Stamm 318D2
KWPN

Totoche du Banney x Athlet Z x Lepanto

2005
1.71 m
Holsteinerstamm 4025
Selle Francais

Kaelin Mansolein is een groot en statig merrieveulen met een zeer aansprekende bovenlijn. Indrukwekkend door haar uitstraling, formaat en harmonie van haar exterieur. Een lief en bescheiden veulen dat graag het contact opzoekt.
In beweging een extreem overtuigend veulen. Met een goede stap en een draf die ongelooflijk veel kwaliteit toont. Een schoudervrijheid, kracht, oprichting en schakelvermogen die zelden zo word gezien. Ook de galop valt op door deze kwaliteiten, lichtvoetigheid en het atletisch vermogen, dit veulen heeft alles mee.


Crown Z x Olisco x If de Merze

2015
1.69 m
-
SF

George Z x Totoche du Banney x Athlet Z

2016
1.69 m
Holsteinerstamm 4025
Zangesheide

Lorinthe Mansolein is een springgefokt merrieveulen met een opvallend mooi front en sterke bovenlijn. Dit luxe en nieuwsgierige veulen valt niet alleen op qua exterieur.
In beweging is ze zeer behendig, snel en gefocust. Met een draf en galop die een goed dressuurpaard zouden sieren, is dit veulen ook "Dressuurwaardig" interessant.
Dit alles in combinatie met een heel fijn en open karakter, maakt haar tot een veelzijdige, grote belofte voor de toekomst!


Dante Weltino Old x Sir Donnerhall I x Blue Hors Don Schufro

2016
1.70 m
Oldenburger Stamm 149
AES

Leonardo da Vinci x Ti King xx x Dom Racing xx

2009
1.67 m
TB-12
NRPS

Romance Mansolein is een zeer elegant en aansprekend merrieveulen. Ze beschikt over een correct en luxe exterieur met goede verbindingen in de bovenlijn. Naast haar aansprekende exterieur en haar uitstraling vallen haar basisgangen ook extra op.
Romance Mansolein kan zeer goed stappen. Haar stap is goed door het lijf. Haar draf is van bijzondere kwaliteit.
Vanuit een lichtvoetigheid klimt ze erin, zeer met de schoft ophoog, tot een steeds spectaculairder drafmechanisme, die met elke pas onwaarschijnlijker lijkt te worden. Ook in galop zien we deze kwaliteit terug.
Krachtig en met veel atletisch vermogen galoppeert dit bijzondere merrieveulen!