Veulens

For Romance I x Don Crusador x Wolkenstein II

2014
1.67 m
Hannover Stutenstamm 1190816, Schridde 350
Hannover

Ferdeaux x Lancet x Pinkus

2015
1.68 m
JEBITA, Hannover Stutenstamm 1191317
KWPN

Ozo Mansolein is een luxe en langgelijnd hengstveulen. Ozo Mansolein heeft een open karakter en is mensgericht. Dit aansprekende hengstveulen beschikt over veel kwaliteit in beweging. In draf laat hij veel ruimte en elasticiteit zien. Hij heeft een zeer aansprekende bewegingensafloop, veel schoudervrijheid en een zeer sterk achterbeengebruik. Hij laat zien over veel schakelvermogen te beschikken en heeft steeds een krachtig en actief achterbeen. Ook in galop zien we veel kwaliteit, schakelvermogen en een zeer goede beentechniek. Zijn stap is ruim en goed door het lijf.


Krack C x TCN Partout x Sultan

2001
1.69 m
Fokfamilie 1708
KWPN

Democraat x Whinney Jackson x Ferro

2002
1.64 m
Merrielijn 249, Fokfamilie 1925
KWPN

Orin Mansolein is een royaal, imposant en chique veulen, met veel uitstraling en bloed. Zowel in houding als beweging is Orin Mansolein een opvallende dame. Haar front valt op alsmede de manier van bewegen. Dit veulen beweegt altijd met de schoft omhoog en komt met veel kracht van de grond. Ondanks haar iets compactere bouw, toont ze op stand en in bewegingen elegant. Ze heeft veel schoudervijheid en toont veel afdruk in beweging. Een belofte voor de toekomst!


Wynton x Krack C x Sultan

2013
1.74 m
-
KWPN

Alligator Fontaine x Jalisco B x Espoir D'Escla

2001
1.64 m
Franse Merrielijn
KWPN

Olize Mansolein is een opvallend veulen met haar mooie front en prachtige hals. Olize Mansolein is een zeer nieuwsgierig veulen met een grote behoefte tot bewegen en onderzoeken. Nergens bang voor en zeer speels, onderzoekt ze de wereld. Een veulen met veel gummie die zich kenmerkt door haar krachtige bewegingen en souplesse. In alle drie haar basisgangen zien we een grote kwaliteit.


Kannan x Cassini I x Franklin

2014
1.69 m
-
Zangersheide

Totoche du Banney x Athlet Z x Lepanto

2005
1.71 m
Holsteinerstamm 4025
Selle Francais

Karinne Mansolein Z is een royaal gebouwd, groot merrieveulen. Een evenbeeld van haar moeder. Langgelijnd, sterke verbindingen en drie zeer functionele basisgangen. Haar galop kenmerkt zich door een goed ritme, afdruk en balans. Een veulen wat zal gaan uitblinken in de toekomstige springsport!


Finest x Samarant x Ginsberg I

2015
1.75 m
Hannover Stutenstamm 1188507, Schridde 696
Hannover

Fellini x Wynton x Glendale

2015
1.67 m
Hannover Stutenstamm 1189307, Schridde 717
KWPN

Othis Mansolein is een zeer luxe en aansprekend hengstveulen. Hij beschikt over veel maat. Correct in zijn exterieur, met een extra opvallende voorhand/ halspartij. Hij heeft een iets terughoudend karakter, maar is wel mensgericht. In beweging vallen zijn ruimte en schoudervrijheid op. Dit veulen kan alles, verruimen met een apart voorbeengebruik, verkorten en toch bergopwaarts blijven gaan. Gezien zijn exterieur en bewegingen lijkt Othis Mansolein een grote belofte voor de toekomst.


De Niro x Riccione x Sandro Hit

2014
1.68 m
Hannover Stutenstamm 1189803 (Schridde 659)
KWPN

Future x Juventus x Slaney xx

2006
1.78 m
Fokfamilie 234
KWPN

Oshira Mansolein is een snittig veulen, iets kleiner van stuk dan haar zusjes en broer, maar een evenbeeld van haar moeder. Dit veulen verstopt zich graag even achter de mama, maar heeft eigenlijk een open en alert karakter. Ze beschikt over een luxe exterieur, een zeer fijn en aansprekend hoofdje en zachte uitstraling. In bewegingen zien we een goede beentechniek terug en een opvallend bergopwaartse galop.


Deveraux x Londonderry x Rotspon

2014
1.70 m
Hannover Stutenstamm 2191506 (Schridde 35)
KWPN

Tango x Flemmingh x Purioso

2004
1.73 m
Merrielijn 75, Fokfamilie 180
KWPN

Othello Mansolein is een zeer groot, stoer hengstveulen met nu al een echte hengstenopdruk. Met zijn koele karakter en imposante voorkomen, een jongen die je niet snel over het hoofd ziet. Ook in beweging is alles groot en opvallend. Deze stoere jongen kan alles. Hij beweegt zeer bergopwaarts met zeer veel afdruk en beentechniek en een snel sterk achterbeengebruik. Ook in de galop zien we deze kwaliteiten terug. Zijn stap is correct en goed door zijn lijf. Met zijn indrukwekkende front en imposante bewegingen lijkt dit hengstveulen alles in huis te hebben om uit te groeien tot een topper.


Numero Uno x Voltaire x Jasper

2001
1.70 m
Fokfamilie 1872
KWPN

Kaloubet D'Tourelle x Calvados x Pion

2011
1.68 m
Merrielijn 63, Fokfamilie 63
KWPN

Unique Mansolein Z is een bloedgemaakt merrieveulen met veel uitstraling. Dit veulen kan de wereld aan, houdt zich niet in en staat er keer op keer. Een veulen met een sterk exterieur, sterke verbindingen, maar toch het reactievermogen van een bloedpaard. In beweging wordt dit veulen nog opvallender. Als een stuiterbal, een en al souplesse, kracht en behendigheid. Dit veulen is een toekomstig springpaard pur-sang!


Nabab de Reve x Berlin x For Pleasure

2015
1.71 m
Prestatiestam 64, Fokfamilie 169
BWP

Big Star Junior x Athlet Z x Lepanto

2014
1.70 m
Holsteinerstamm 4025
Zangesheide

Prada Mansolein Z is een royaal ontwikkeld merrieveulen met veel uitstraling. Zeer compleet in haar exterieur, met een zacht maar vastbesloten karakter. Haar basisgangen zijn goed en ze vertoont een goed atletisch vermogen. Gezien haar afstamming, moederlijn, exterieur en haar bewegingen verwachten we dat Prada Mansolein Z zal uitgroeien tot een zeer interessant sportpaard!


Ferdeaux x Jazz x Ulft

2014
1.70 m
Merrielijn 2, fokfamilie 8
KWPN

Leonardo da Vinci x Ti King xx x Dom Racing xx

2009
1.67 m
TB-12
NRPS

Osiris Mansolein is een koninklijke hengstveulen met zeer veel uitstraling. Vanaf geboorte af aan al imposant in houding en exterieur. Dit veulen beschikt over een enorme hoeveelheid souplesse en kracht. Ook opvallend is zijn houding, zowel op stand als in bewegingen maakt hij zichzelf groot en toont altijd een prachtig front. We hebben zeer hoge verwachtingen van dit bijzondere hengstveulen.