Te Koop

Hunters CaramboleCarenzo
1.40 cso
Calido ICantus
Baroness
Fraganzia H
Hauptstutbuch
Freedom Z 1.60 cso
Grandessa Hauptstutbuch
Balonia H
Staatsprämie
Balou du Rouet
1.50 cso
Baloubet du Rouet 1.60 cso
Grandessa Hauptstutbuch
Geisha
Hauptstutbuch
Graf Sponeck
Luisance Staatsprämie
Cristal Mansolein
keur
Kaloubet D Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme
1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Wendela AManhattan
1.60 cso
Burggraaf 1.50 cso
Utopia
FimkePele
Ursula
Vos
Mail Stal Mansolein
Zangersheid
Merrielijn 103, fokfamilie 110
34.18%

Te Koop 4 jarige merrie van Hunter's Carambole x Kaloubet D'Tourelle x Manhattan Vos merrie, inschreven bij Zangersheide, stokmaat 1m68 Röntgenologisch en klinisch goedgekeurd voor de sport.
Merrie is netjes zadelmak en heeft de eerste sprongen onder het zadel gemaakt. Werkwillig paard, makkelijk te rijden. Absoluut niet kijkerig of schrikkerig. Makkelijke mond en netjes aan de hulpen. Koel in het hoofd maar wel een gezonde werklust.
Beschikt over correct exterieur en goede voeten, hard op de benen. Drie goede basisgangen dus multi inzetbaar. Laat goede inzet en mogelijkheden zien op de sprong. Ideaal concourspaard!
Voor vragen graag contact opnemen via telefoon of mail, video's per Whatsapp.


Glock 's TrafalgarTotilas
GP drs
Gribaldi
GP drs pref elite
Kostolany PSG Inter I
Gondola II
Lominka
Z1 drs pref elite prest prok
Glenndale
Elsa cso 1.10m Z2 drs
Paola
ZZL drs
Lord Loxley I
PSG Inter I
Lord Sinclair I GP drs
Weltlady
Poetin IISandro Hit Z2 drs
Poesie
Joyline MansoleinLord Leatherdale
PSG/Inter I
Lord Loxley I
PSG/Inter I
Lord Sinclair I GP drs
Weltlady
Fairless P StaatsprämieFerragamo
Alma
Lovely Romance Mansolein
Excellente keur
Leonardo da VinciLauries Crusador xx
Donata
I'll take Romance xxTi King xx
Laura's Venture xx
Zwart
Mail Stal Mansolein
KWPN
TB-12
33.59%

N-Joy Mansolein is een aansprekende zwarte dochter van Glock's Trafalgar (Totilas) uit Joyline Mansolein van Lord Leatherdale. N-Joy Mansolein is een harmonisch gebouwde, bijna 2jarige merrie, met correct beenwerk. Geen gebreken. Ze laat een zeer goede stap zien, en een enorme kwaliteit in zowel haar draf als galop. Ondanks haar actuele maat van 1m53, groeit ze in beweging. Gaat altijd bergop en heeft zeer veel expressie in de voorhand met een sterke achterhand. Veel schakelvermogen. Moederlijn is nog jong, maar heeft reeds goede resultaten behaald op de keuring en de eerste nakomelingen komen nu uit in de sport. Lijn van laatbloeiers, gemiddeld allen in eind maat tussen de 1m66 en 1m70. Keuring toegestaan.


Fontaine TNFinest
Prämienhengst
Fuerstenball
PSG Inter I
Fuerst Heinrich
Maradonna
Wie PrincessWie Weltmeyer
Princess
Sky
staatsprämie
SamarantSandro Hit
Bellvue
GiletteGinsberg I
Highlight
KyanaFellini
PSG/Inter I
AmpereRousseaux
Larivola
AnoukJazz
Lola-G
Divana
IBOP drs Elite
Wynton
GP drs
Jazz
Acacia
Lavendel
M1 drs
Glendale
C.Wespe
Zwartbruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Hannover 1189307, Schridde 717
27.15%
VERKOCHT

Othis Mansolein is een luxe en aansprekend hengstveulen. Hij beschikt over veel maat. Correct in zijn exterieur, met een extra opvallende voorhand/ halspartij. Hij heeft een iets terughoudend karakter, maar is wel mensgericht. In beweging vallen zijn ruimte en schoudervrijheid op. Dit veulen kan alles, verruimen met een apart voorbeengebruik, verkorten en toch bergopwaarts blijven gaan. Gezien zijn exterieur en bewegingen lijkt Othis Mansolein een grote belofte voor de toekomst.
Zijn vader is de jonge hengst Fontaine TN (v. Finest x Samarant). Deze imponerende hengst loopt nu onder het zadel van Bart Veeze. Afgelopen voorjaar liep hij een zeer goede test in Duitsland. Met een punten totaal van 8,76 toonde Fontaine TN een grote belofte voor de toekomst te zijn.

Deze chique zwarte is een dochter van de hengst Fellini (Ampère x Jazz). Haar moeder is de Elite IBOP dressuur merrie Divana die afstamt van Wynton. Daarna zien we de Keur merrie Lavendel van Glendale om daarna terug te gaan op een Hannoveraanse moederlijn van Washington.
De Keur merrie Lavendel bracht onder andere het Z-1 dressuurpaard Black Rose (v. Johnson) en het ZZ-Licht dressuurpaard Valencio (v. Krack C).
Via haar moeder C Wespe zien we nog de Zware Tour paarden; Thronfolger (v. Jazz), Caramba (v. Tuschinski) en het internationale Grand-Prix paard Aristo (v. Olivi) die onder het zadel van Dwan White0O'Connor in de USA.
Daarnaast bracht deze merrie nog het Lichte Tour paard Orchis (v. Jazz) en nog meerdere paarden die succesvol waren in het Z-1 en Z-2 dressuur!
Kyana heeft een zeer aansprekend model en zeer veel kwaliteit in haar basisgangen. Daarnaast komen er meerdere internationale dressuurpaarden uit deze directe moederlijn.


Poker de MariposaNabab de Reve
1.60 cso
Quidam de Revel
1.60 cso
Jalisco B 1.60 cso
Dirka 1.60 cso
Melodie en FaArtichaut
Caravelle
Ilena de Mariposa
1.55 cso
Berlin
1.60 cos pref
Cassini I 1.60 cso
Estia
1.55 cso
Flora de Mariposa
1.60 cso
For Pleasure
Adeline
Brianne Mansolein Z
excellent
Big Star JR KZ
1.50 cso
Big Star
1.60 cso
Quick Star 1.60 cso
Jolanda
1.35 cso
Krista
1.35 cso pref prest elite
Polydor
Paquite
Attentia
Fohlenpraemie
Athlet ZAlme 1.60 cso
Golfamt
Saskia
Hauptstutbuch
Lepanto
Fiestal
Vos
Mail Stal Mansolein
Zangersheide
Holsteinerstamm 4025
35.74%

Prada Mansolein Z is een royaal ontwikkeld merrieveulen met veel uitstraling. Zeer compleet in haar exterieur, met een zacht maar vastbesloten karakter. Haar basisgangen zijn goed en ze vertoont een goed atletisch vermogen. Ook heeft ze reeds laten zien over veel springaanleg te beschikken!
Gezien haar afstamming, moederlijn, exterieur en haar bewegingen verwachten we dat Prada Mansolein Z zal uitgroeien tot een zeer interessant sportpaard!

Haar vader is Poker de Mariposa, een Belgische hengst van Nabab de Reve x Berlin x For Pleasure ! De moeder van Prada Mansolein Z is een "Excellent" Keur merrie van Big Star jr uit een Athlet Z x Lepanto moeder. De volle broer van de Athlet Z merrie was goed gekeurd in Duitsland en sprong internationaal Grand-Prix.
Afkomstig uit Holsteinerstam 4025 die bol staat van de internationale GP springpaarden en goedgekeurde dekhengsten.
Daarnaast sprongen meerdere volle zussen en broers op zeer hoog niveau. Prada Mansolein Z heeft zowel qua talent als genetisch alles mee om uit te groeien tot een bijzonder sportpaard!


JerveauxFerdeaux
PSG inter I
Bordeaux
GP drs
United PSG Inter I
Venna
Part Two
pref ster prest
Ferro GP drs
Fabiola Z1 drs
D'Avance de Baian
pork ibop drs elite
Jazz
GP drs
Cocktail GP drs
Charmante
Fidora
pref prest ster
Ulft
Antara L2 drs
Lovely Romance Mansolein
keur
Leonardo da VinciLauries Crusador xxWelsh Pageant xx
Square Note xx
DonataDavignon I
Donja
Romance xxTi King xxArctic Tern xx
Ilrem xx
Laura s Venture xxDom Racine xx
Marie de Russy xx
Zwart
Mail Stal Mansolein
KWPN
TB-12
52.93%

Osiris Mansolein is een koninklijke hengstveulen met zeer veel uitstraling. Vanaf geboorte af aan al imposant in houding en exterieur. Dit veulen beschikt over een enorme hoeveelheid souplesse en kracht. Ook opvallend is zijn houding, zowel op stand als in bewegingen maakt hij zichzelf groot en toont altijd een prachtig front. Hierdoor kreeg Osiris Mansolein hoge cijfers tijdens de stamboekkeuring van France Dressage en werd ruimschoots geselecteerd voor de nationale kampioenschappen.
Zijn vader is Jerveaux word gereden door Bart Veeze en was verrichtingstopper in het voorjaar van 2007 met 86 punten! De moeder van Osiris Mansolein is Lovely Romance Mansolein, een keur merrie van Leonardo Da Vinci uit een volbloed moeder.
Lovely Romance Mansolein is nog relatief een jonge merrie in de fokkerij, maar bewijst zich zelf sterk. Haar tweede dochter werd reeds verkocht aan een Franse dressuuramazone die voor het jeugdteam van Frankrijk reed en zal volgend jaar haar opwachting maken in de sport. Een andere dochter, van Alexandro P, zal ook aankomend seizoen uitgebracht gaan worden en laat zien over veel potentie te beschikken.
Diverse halfbroers van Lovely Romance Mansolein, allen afstammend van Leonardo Da Vinci, presteren op hoog niveau in de dressuursport. Zo loopt Larimar Mansolein Prix Saint George in Frankrijk. Word Fedor Mansolein succesvol uitgebracht in het ZZ-Zwaar en is Leandro Mansolein ook succesvol in het ZZ-licht.


Just Wimphof
M2 dress
De Niro
GP drs
Donnerhall
GP drs
Donnerwetter GP drs
Ninette
Alicante
Hauptstutbuch Z2 drs
Akzent II
Wiesenelfe
Rastede
Z2 drs sport prok elite
Riccione
ZZZ drs
Regazzoni ZZL drs
Arosa
SabrienaSandro Hit Z2 drs
Fiella
BashiraFuture
GP drs
Florestan I
pramienhengst
Fidelio
Raute
Angelina
staatpramie
Apart
Schwalbe
Olivia v d GeestJuventusDublin 1.20 spr zzl drs
Aphrodite
KenriejetteSlaney xx
Erista
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Fokfamilie 234
36.91%

Oshira Mansolein is een snittig veulen met een attente uitstraling. Ze is nieuwsgierig, open en gaat graag op onderzoek uit. Ze beschikt over een functioneel en correct exterieur, een zeer fijn en aansprekend hoofdje en zachte uitstraling. Daarnaast toont ze een goede stap, en draf met veel techniek in de benen, beropwaarts met veel afdruk en een sterke galop.
Haar vader is de populaire hengst Just Wimphof die furore maakt onder het zadel van Renate van Uytert. De moeder van Oshira Mansolein is Bashira Mansolein. Deze royale dochter van Future uit een Juventus moeder bracht reeds meerdere beloftevolle dressuurpaarden.


For Ferrero
L-1 drs
For Romance I
PSG Inter I
Fuerst RomancierFuerst Heinrich
Ronja
GesinaSir Donnerhall I
Gesine
Dubai Millenium
hauptstutbuch
Don Crusador
PSG Inter I
Don Bosco
Larissa
WisconsinWolkenstein II
Caprice
KaritaFerdeaux
PSG/Inter I
Bordeaux
GP drs
United PSG Inter I
Venna
Part Two
ster pref prest
Ferro GP drs
Fabiola Z1 drs
Tamarita
elite d-oc
Lancet
GP drs keur
Wenzel I
Stella
Jerita
ster
Pinkus
Mylady Z-spr
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Hannover 1191317
31.84%

Ozo Mansolein is een luxe en langgelijnd hengstveulen. Ozo Mansolein heeft een open karakter en is mensgericht. Dit aansprekende hengstveulen beschikt over veel kwaliteit in beweging. In draf laat hij veel ruimte en elasticiteit zien. Hij heeft een zeer aansprekende bewegingensafloop, veel schoudervrijheid en een zeer sterk achterbeengebruik. Hij laat zien over veel schakelvermogen te beschikken en heeft steeds een krachtig en actief achterbeen. Ook in galop zien we veel kwaliteit, schakelvermogen en een zeer goede beentechniek. Zijn stap is ruim en goed door het lijf.

De vader van Ozo Mansolein is de populaire hengst For Ferrero. Deze Duitsgefokte zoon van For Romance x Don Crusador liep een zeer goede verrichtingstest bij het KWPN met geen cijfer lager dan een 8! Ook in de hengstencompetities is gebleken dat deze charmante zwarte hengst over extreem veel kwaliteit beschikt. Dat hij dat ook doorgeeft aan zijn veulens mag wel duidelijk zijn!

De moeder van Ozo Mansolein is de KWPN merrie Karita, een dochter van Ferdeaux (Bordeaux x Ferro) uit de Elite D-OC merrie Tamarita afstammend van Lancet. Dan vinden we de merrie Jerita, een Ster merrie van de Hannoveraanse hengst Pinkus en Maat I. Deze Jerita bracht in combinatie met de hengst Roussseau het Z-1 dressuurpaard Avalon die daarnaast ook succesvol was in de CIC1* eventing klasse. Daarnaast bracht zij nog een nakomeling, Uviero van Ferro die succesvol ZZ-Licht dressuur liep. In de derde generatie maar liefst zes nakomelingen die allen met succes werden uitgebracht in het 1m30 springen, zowel nationaal als internationaal.Haar dochter Tamarita bracht o.a. de Elite EPTM merrie Amarita. Verder lopen haar nakomelingen Bailando (United) en Damarita (Dreamcatcher) op M-1 dres. niveau.


Captain SemillyNartago
cso 1.60m
Carthago
cso 1.60m
Capitol I
Perra
Sabatina des PresHurlevent
Irlandaise
Ebene de SemillyLe Tot de Semilly
cso 1.60m
Grand Veneur
Venue de Tot
Quenottest Brandon xx
Gavotte
Brinn Mansolein
keur
Kaloubet D'Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme Z 1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Silexa
1.10 cso, B-drs
Calvados
keur, 1.60 cso
Uriel
Gold Rose 1.40 cso
Filexa
pref, ster, prest
Pion
Ulexa
Vos
Mail Stal Mansolein
Selle Francais
Merrielijn 63, fokfamilie 63
48.44%

Heros Mansolein is een imposant en royaal hengstveulen. Hij is zeer correct in zijn bouw en stand. Heeft een mooi front en sterke, goed bespierde achterhand. Tijdens de stamboekkeuring van het Selle Francais behaalde hij een mooie 6de plaats van de 20 veulens met mooie cijfers. Zo kreeg hij o.a. een 8 voor zijn voorhand, een 8 voor de bovenlijn, een 7 voor zijn bewegingen, een 8,5 voor zijn beenwerk en correctheid, en een 7,5 voor zijn algemene voorkomen.
Zijn vader is de jonge,veelbelovende Selle Francais hengst Captain Semilly die zeer goed presteert in de jonge paardencompetitites in Frankrijk.
Hij stamt af van Narthago (Carthago) uit de volle zus van Flamenco de Semilly.

De moeder van Heros Mansolein is de Selle Francais Keur merrie Brinn Mansolein. Zij behaalde met vlag en wimpel haar Keur predicaat op 4 jr.
leeftijd en stamt af van de Galoubet A zoon Kaloubet D'Tourelle. Haar moeder Silexa, afstammend van Calvados, komt uit dezelfde moeder als o.a. het olympiade springpaard Wilexo (Phin Phin) ISP 1m60, net als Karlolus (Amethist) ISP 1m60, Brilexo ISP 1m60 en Phin Phin's Shooting Star ISP 1m50.
Daarnaast komen er nog vele andere bijzonder goed presterende springpaarden uit deze direct moederlijn.

Kortom Heros Mansolein komt uit een zeer goed nest, en laat zelf reeds zien over kwaliteit te beschikken. Dit maakt hem zeer interessant voor de hengstenopfok.