Te Koop

Festival du BanneyCrown Z
1.60m cso
Carthago
1.60m cso
Capitol I
Perra
Ratina Z
hauptstutbuch 1.60 cso
Ramiro Z 1.60 cso
Argentina Z
Flore du BanneyOlisco
1.60m cso
Jalisco B 1.60 cso
Stella 1.60 cso
Aurore du BanneyIf de Merze
Nelfie du Banney
Gaudi Mansolein ZGeorge Z
1.40 cso
Kannan GFE
1.60 cso
Voltaire 1.60 cso
Cemeta 1.30 cso
Usha van't Roosakker
1.50 cso
Chin Chin 1.60 cso
Rosanne v/d Wittehoeve
Rhianin Mansolein
Label modèle & allures: excellente keur
Totoche du Banney
1.45 cso
Grand Veneur
Lisebeth
Attentia
Fohlenprämie
Athlet Z
Saskia
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Holsteinerstamm 4025
43.36%

Kiraly Mansolein is een aansprekende jaarling merrie, met een zeer correct exterieur en aansprekende uitstraling. Ze behaalde als veulen het Elite predicaat bij het Selle Francais stamboek. Beschikt over veel souplesse en drie zeer goede basisgangen en laat een zeer goede reactie zien op het hout. Lief karakter, makkelijk inde omgang en zeer goed aan de maat.

Vader Festival du Banney (Crown Z x Olico x If de Merze) is een volle broer van het Grand-Prix paard Terre du Banney. Festival Du Banney zelf heeft al vanaf 4 jaar oud bewezen een grote belofte te worden voor de internationale springsport.

De moeder van Kiraly Mansolein Z is de jonge merrie Gaudi Mansolein Z van de Grand-Prix springhengst George Z en zoon van Kannan uit de wereldberoemde moeder Usha van 't Roosakker. Daarna zien we de "Excellent" merrie Rhianin Mansolein een dochter van de Grand-Prix springhengst Totoche du Banney (Grand Veneur) maal Athlet Z uit Holsteinerstam 4025. Rhianin Mansolein bracht reeds meerdere goede sportpaarden en is één van de stammerries van Stoeterij Mansolein ! Haar moeder Attentia is de volle zus van de Duitse dekhengst en Grand-Prix springpaard Bavaria Blue.


Columbus ZCornet Obolensky
1.60 cso
Clinton
1.60 cso
Corrado I 1.60 cso
Urte
Rabanna van Costerveld 1.45 csoHeartbreaker I 1.60 cso
Holivea van Costerveld
Beirut
1.45 cso
Baloubet du Rouet
1.60 cso
Galoubet A 1.60 cso
Mesange du Rouet 1.20 cso
PolycentaPolydor
Maiblume
Cristal Mansolein
keur
Kaloubet D Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme
1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Wendela AManhattan
1.60 cso
Burggraaf 1.50 cso
Utopia
FimkePele
Ursula
Schimmel
Mail Stal Mansolein
Zangersheide
Merrielijn 103, fokfamilie 110
39.26%

Chaya Mansolein Z is een grote, opvallende en langgelijnde jaarlingmerrie van de tophengst Columbus Z (Cornet Oboslensky x Baloubet Du Rouet). Chaya Mansolein Z beschikt over veel uitstraling en drie basisgangen met zeer veel kwaliteit. Deze kwaliteiten en haar top karakter maken haar tot een interessante merrie voor zowel de springsport, eventing of zelfs voor de dressuur. Laat veel potentie zien over de balken.
Haar moeder is de Excellent Keur merrie Cristal Mansolein (Kaloubet D'Tourelle x Manhattan) die uit dezelfde moederlijn komt als Hickstead van Ecric Lamaze. Cristal Mansolein Z bracht reeds meerdere kampioensveulens ! De eerste nakomelingen gaan nu hun opwachting maken in de sport.


Captain SemillyNartago
cso 1.60m
Carthago
cso 1.60m
Capitol I
Perra
Sabatina des PresHurlevent
Irlandaise
Ebene de SemillyLe Tot de Semilly
cso 1.60m
Grand Veneur
Venue de Tot
Quenottest Brandon xx
Gavotte
Brinn Mansolein
keur
Kaloubet D'Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme Z 1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Silexa
1.10 cso, B-drs
Calvados
keur, 1.60 cso
Uriel
Gold Rose 1.40 cso
Filexa
pref, ster, prest
Pion
Ulexa
Vos
Mail Stal Mansolein
Selle Francais
Merrielijn 63, fokfamilie 63
48.44%

Heros Mansolein is een aansprekende, correcte ruin. Als veulen scoorde hij hoog op de stamboekkeuring van het Selle Francais stamboek. Heros Mansolein is een lief en makkelijk paard in de omgang, zeer respectvol en attent Hij beschikt over een ongeloofelijke werklust, is leergierig en intelligent en super makkelijk te rijden. Fijne mond en licht aan de hulpen. Met vrijspringen laat hij een zeer goede techniek, bascule en vermogen zien. Is nog groen onder het zadel, maar simpel te rijden, geen kijkerig paard. Zijn halfbroer Daloubet Mansolein Z, komt zeer succesol uit in de eventingsport in Engeland.

De moeder van Heros Mansolein is de Selle Francais Keur merrie Brinn Mansolein. Zij behaalde met vlag en wimpel haar Keur predicaat op 4 jr. leeftijd en stamt af van de Galoubet A zoon Kaloubet D'Tourelle. Haar moeder Silexa, afstammend van Calvados, komt uit dezelfde moeder als o.a. het olympiade springpaard Wilexo (Phin Phin) ISP 1m60, net als Karlolus (Amethist) ISP 1m60, Brilexo ISP 1m60 en Phin Phin's Shooting Star ISP 1m50.
Daarnaast komen er nog vele andere bijzonder goed presterende springpaarden uit deze direct moederlijn.

De vader van Heros Mansolein is de jonge hengst Captain Semilly, deze Narthago zoon komt succesvol uit in het 1m30.