Te Koop

Festival du BanneyCrown Z
1.60m cso
Carthago
1.60m cso
Capitol I
Perra
Ratina Z
hauptstutbuch 1.60 cso
Ramiro Z 1.60 cso
Argentina Z
Flore du BanneyOlisco
1.60m cso
Jalisco B 1.60 cso
Stella 1.60 cso
Aurore du BanneyIf de Merze
Nelfie du Banney
Gaudi Mansolein ZGeorge Z
1.40 cso
Kannan GFE
1.60 cso
Voltaire 1.60 cso
Cemeta 1.30 cso
Usha van't Roosakker
1.50 cso
Chin Chin 1.60 cso
Rosanne v/d Wittehoeve
Rhianin Mansolein
Label modèle & allures: excellente keur
Totoche du Banney
1.45 cso
Grand Veneur
Lisebeth
Attentia
Fohlenprämie
Athlet Z
Saskia
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Holsteinerstamm 4025
43.36%

Kiraly Mansolein is een snittig wakker veulentje, dat zeer actief en nieuwsgierig is. Zeer mooi en correct in haar model. Naast haar geweldige looks, valt ze minstens zo sterk op in beweging. Een geweldige stap, een expressieve draf en werkelijk een top galop, maken dit veulen tot een zeldzaam kwaliteitsvol exemplaar!

Haar vader is de nog jonge Selle Francais hengst Festival Du Banney. Deze zoon van Crown Z uit een Olisco x If de Merze is niemand minder dan de volle broer van het internationale Grand-Prix springpaard Terre du Banney. Deze merrie is zeer succesvol onder het zadel van de Franse springruiter Paul Delforge.
Festival du Banney werd goedgekeurd met zeer hoge cijfers en bewees reeds zijn enorme kwaliteiten door als 4 en 5 jr. steeds weer foutloos te zijn in de Cycle Classic.

De moeder van Kiraly Mansolein is Gaudi Mansolein Z. Deze pas 4 jr merrie is een dochter van de 1m45 springhengst George Z een zoon van Kannan uit de wereldberoemde moeder Usha van 't Roosakker. Daarna zien we de "Excellent" merrie Rhianin Mansolein een dochter van de Grand-Prix springhengst Totoche du Banney (Grand Veneur) maal Athlet Z uit Holsteinerstam 4025. Rhianin Mansolein bracht reeds meerdere goede sportpaarden en is één van de stammerries van Stoeterij Mansolein !


Columbus ZCornet Obolensky
1.60 cso
Clinton
1.60 cso
Corrado I 1.60 cso
Urte
Rabanna van Costerveld 1.45 csoHeartbreaker I 1.60 cso
Holivea van Costerveld
Beirut
1.45 cso
Baloubet du Rouet
1.60 cso
Galoubet A 1.60 cso
Mesange du Rouet 1.20 cso
PolycentaPolydor
Maiblume
Cristal Mansolein
keur
Kaloubet D Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme
1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Wendela AManhattan
1.60 cso
Burggraaf 1.50 cso
Utopia
FimkePele
Ursula
Schimmel
Mail Stal Mansolein
Zangersheide
Merrielijn 103, fokfamilie 110
39.26%

Chaya Mansolein Z is een sterk gebouwd merrieveulen met mooie verbindingen en veel uitstraling. Met haar aansprekende exterieur en prachtige hoofdje valt deze dame gelijk op. In beweging zien we alle gewenste eigenschappen: drie zeer goede basisgangen, makkelijk schakelen en een krachtig achterbeengebruik. Daarnaast heeft Chaya Mansolein een zeer fijn karakter, mensgericht en nergens bang voor stapt ze dapper overal op af!
Vader van Chaya Mansolein Z is Columbus Z, de oogappel van Christian Ahlmann. Columbus Z heeft als vader de wereldberoemde Cornet Obolensky en gaat daarna terug op Baloubet du Rouet. Columbus Z ontpopt zich bij Zangersheide tot een grootvererver en indrukwekkend sportpaard.
De moeder van Chaya Mansolein Z is niemand minder dan de "Excellent" merrie Cristal Mansolein. Deze dochter van Kaloubet D'Tourelle uit een Manhattan x Pele x Nimmerdor komt uit dezelfde moederlijn als voormalig olympisch kampioen Hickstead van Eric Lamaze.
Cristal Mansolein Z bracht reeds meerdere kampioensveulens !


Captain SemillyNartago
cso 1.60m
Carthago
cso 1.60m
Capitol I
Perra
Sabatina des PresHurlevent
Irlandaise
Ebene de SemillyLe Tot de Semilly
cso 1.60m
Grand Veneur
Venue de Tot
Quenottest Brandon xx
Gavotte
Brinn Mansolein
keur
Kaloubet D'Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme Z 1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Silexa
1.10 cso, B-drs
Calvados
keur, 1.60 cso
Uriel
Gold Rose 1.40 cso
Filexa
pref, ster, prest
Pion
Ulexa
Vos
Mail Stal Mansolein
Selle Francais
Merrielijn 63, fokfamilie 63
48.44%

Heros Mansolein is een imposant en royaal hengstveulen. Hij is zeer correct in zijn bouw en stand. Heeft een mooi front en sterke, goed bespierde achterhand. Tijdens de stamboekkeuring van het Selle Francais behaalde hij een mooie 6de plaats van de 20 veulens met mooie cijfers. Zo kreeg hij o.a. een 8 voor zijn voorhand, een 8 voor de bovenlijn, een 7 voor zijn bewegingen, een 8,5 voor zijn beenwerk en correctheid, en een 7,5 voor zijn algemene voorkomen.
Zijn vader is de jonge,veelbelovende Selle Francais hengst Captain Semilly die zeer goed presteert in de jonge paardencompetitites in Frankrijk.
Hij stamt af van Narthago (Carthago) uit de volle zus van Flamenco de Semilly.

De moeder van Heros Mansolein is de Selle Francais Keur merrie Brinn Mansolein. Zij behaalde met vlag en wimpel haar Keur predicaat op 4 jr. leeftijd en stamt af van de Galoubet A zoon Kaloubet D'Tourelle. Haar moeder Silexa, afstammend van Calvados, komt uit dezelfde moeder als o.a. het olympiade springpaard Wilexo (Phin Phin) ISP 1m60, net als Karlolus (Amethist) ISP 1m60, Brilexo ISP 1m60 en Phin Phin's Shooting Star ISP 1m50.
Daarnaast komen er nog vele andere bijzonder goed presterende springpaarden uit deze direct moederlijn.

Kortom Heros Mansolein komt uit een zeer goed nest, en laat zelf reeds zien over kwaliteit te beschikken. Dit maakt hem zeer interessant voor de hengstenopfok.