Tweemaal kampioen voor Team Mansolein op stamboekkeuring France Dressage

Tweemaal kampioen voor Team Mansolein op stamboekkeuring France DressageWe zijn zeer tevreden met de resultaten van de keuring van France Dressage gisteren. Drie van onze veulens deden mee en alle drie zijn ze ruimschoots gekwalificeerd voor de Nationale Kampioenschappen in Saumur!

Kayla Mansolein (Glamourdale x Democraat) liet zich niet zo zien zoals we haar thuis kennen, maar scoorde toch een mooie 8 voor haar galop en werd gekwalificeerd met totaal 73,25 %.
Ook Pavanna Mansolein (For Ferrero x Everdale) scoorde super met een 8,5 voor haar draf en exterieur en een 8 voor haar galop en algemene indruk, wist dit chique merrieveulen te imponeren. Met een eind score van 78,25% een geweldig resultaat en ook zij dus gekwalificeerd!

De topper van de keuring werd ons hengstveulen Polaris Mansolein (Jerveaux x Leonardo Da Vinci) Dit zeer chique hengstveulen wist de jury te charmeren. Zijn draf en exterieur verdiende een 9 ! Zijn stap werd beloond met een 8 en de algemene indruk met een 8,5 hiermee kwam hij op een eindscore van maar liefst 81,5 % !!

Jovanna MansoleinJovanna Mansolein (Everdale x Tango) werd ter keuring aangeboden voor de Franse “Labellisation”. De juryleden noemden haar een “un marchine a trotter” ofwel “een drafwonder”. Ze scoorde een 8,5 voor de draf en voor haar exterieur en een 8 voor de algemene indruk en kwam zo ook op 81,5 % uit!!

Ook de hoofdprijs voor “suprème femelle et suprème mâle” ofwel “de kampioen van de dag hengsten en de kampioen van de dag merries” waren beide voor Team Mansolein, want Polaris Mansolein behaalde deze titel bij de gepresenteerde hengsten en Jovanna Mansolein behaalde deze titel bij de merries! Een fantastisch resultaat waar we heel blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *