Top resultaat stamboekkeuring dressuurveulens met 86%

Wauw wat een keuring. Vijf van onze veulens voorgesteld op de keuring van France Dressage; alle vijf geselecteerd voor de Franse kampioenschappen in Saumur!! En de onbetwiste kampioene Orin Mansolein (United x Democraat), met een monsterscore van 86%. Een 9 voor de draf, galop, exterieur. Een 7,5 voor de stap een 8 voor het beenwerk en een 9,5 voor algemene indruk!!! “Een zeldzame hoge kwaliteit heeft dit veulen”aldus de juryleden.
En wat genoot Orin Mansolein van het publiek, ze liet duidelijk zien te genieten van de aandacht en het applaus!!

Reserve kampioen werd het indrukwekkende hengstveulen Othis Mansolein (Fontaine TN x Fellini) met een 8,5 voor de draf en galop, een 7,5 voor de stap en een 8,5 voor de algemene indruk. Een hengstveulen wat wist te overtuigen zowel op stand als in beweging. Met een eindpercentage van maar liefst 80% een geweldig resultaat.

Derde werd Osiris Mansolein (Jerveaux x Leonardo Da Vinci) voor zijn draf en galop scoorde hij een 7,5, zijn stap kreeg een 7. Zijn bovenlijn en beenwerk een 8 en de algemene indruk een 8,5. Hiermee kwam hij uit op een percentage van 76,5%

Hierna volgde Othello Mansolein (Deparon US x Tango) met een percentage van 74%, waaronder een 8 voor zijn exterieur en een 7,5 voor zijn draf en stap.

Ozo Mansolein (For Ferrero x Ferdeaux) zit momenteel in een iets lastige fase van zijn groei, maar behaalde toch een 7,5 voor zijn draf en galop en de algemene indruk, uitkomend op een percentage van 72,5 % toch ruimschoots gekwalificeerd voor de Franse Dressuur kampioenschappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *