Rubalia Mansolein mega populair en verkocht !

Automatische conceptenDat Rubalia Mansolein (Dante US uit Hobalia van Arlando x Gribaldi) een bijzonder veulen was viel ons al op tijdens de geboorte. Maar daar bleef het niet bij, want Rubalia Mansolein bleek al snel mega popualir te zijn bij heel veel mensen! In de eerste twee weken na haar geboorte stroomde de aanvragen al binnen of dit bijzonder knappe merrieveulen te koop was of niet.
Eigenlijk wilden we haar nog niet verkopen, maar als dan deze vraag ook komt van dressuuramazone Christel Verburg-Deugd….
Christel heeft reeds twee “Mansolein” paarden onder het zadel gehad. De zeer getalenteerde maar helaas vroeg overleden Adonis Mansolein (Royal Dance uit Mevonia van Balzflug) en actueel Lorraine Mansolein Z, de springgefokte merrie van Lovefever III uit Ulicator de Fauntane K van Alligator de Fontaine x Jalisco B. Lorraine Mansolein Z is onder Christel inmiddels uitgegroeid tot een ZZ-Zwaar dressuur en heeft haar top nog lang niet bereikt!

Christel was als een blok gevallen voor Rubalia en ziet in dit bijzondere merrieveulen een toekomstige opvolgster voor haar Lorraine. Voor ons een dankbaar en mooi moment als zo’n veulen op zo’n goede plek terecht mag komen, daarom konden we geen nee zeggen tegen deze verkoop…
Maar voorlopig mogen we nog gaan genieten van Rubalia, want ze zal de komende jaren nog bij ons in de opfok blijven.

We willen Christel en haar man Jeroen van harte feliciteren met deze aankoop en nieuw lid van hun gezin !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *