Rowin Mansolein een hipe op sociale media

De video van Rowin Mansolein (Glock’s Victorio Grande en de in Frankrijk Élite merrie Jovanna Mansolein van Everdale x Tango x Flemmingh) heeft heel wat losgemaakt bij veel mensen. De video waarop Rowin te zien is als 6 dagen oud veulen werd een ware hit op sociale media. De video die onder andere geplaatst werd op Facebook en Instagram door Glock’s Horse Performance Centre werd mega populair. Inmiddels is de video over de 100.000 keer bekeken en ruim 4200 keer geliked en ruim 207 keer gedeeld !

Zo jong als hij was op de video, liet Rowin Mansolein er geen twijfel over bestaan een zeer getalenteerd veulen te zijn met zeer sterke gangen en een draf om van te dromen!
Voor ons een prachtig avontuur om te zien hoeveel mensen er al gereageerd hebben op deze video. Het liep ook direct storm met aanvragen van over de hele wereld of dit fantastisch bewegende hengstveulen te koop was of niet.
” De dag dat Glock’s Horse Performance Centre de video van ons deelde was een bijzondere. De hele dag ging mijn telefoon af met berichten van mensen die super enthousiast waren over Rowin. Het was dan ook best lastig om zoveel mensen teleur te moeten stellen want slechts enkele momenten na het plaatsen van de video, was hij al verkocht. Een prachtig avontuur en een stukje erkenning voor onze fokkerij” aldus een trots en blij Team Mansolein !

Automatische conceptenphoto Rowin Mansolein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *