Othis Mansolein verkocht binnen Frankrijk

Blij mogen wij mededelen dat de door ons gefokte jonge zwarte hengst Othis Mansolein van Fontaine TN uit Kyana van Fellini x Wynton is verkocht. Het zeer aansprekende hengstveulen geboren in 2019, was reserve kampioen van de stamboekkeuring van France Dressage afgelopen seizoen. Hij behaalde daar zeer hoge punten voor zowel zijn exterieur als voor zijn bewegingen. Deze kwaliteiten vielen ook op bij de Franse amazone Marie Lesnard.
Begin Februari kwam Marie samen met de mede eigenaresse van “Écurie du Bois de Seigneur” Marie-Pierre Canard, kijken bij Othis. Deze bezichtiging bevestigde hun gevoel en idee over Othis Mansolein en de koop was dan ook snel rond.

Othis Mansolein is aangekocht door de Familie Canard van Écurie du Bois de Seigneur. Zij stellen Othis straks ter beschikking aan amazone Marie. Ze hebben mooie plannen voor Othis. Het vizier is gesteld op de kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Saumur.
“Othis zal met liefde en respect opgeleid gaan worden door dit fantastische team. We kijken enorm uit naar dit mooie avontuur en hebben groot vertrouwen in de kwaliteiten van Othis Mansolein.” aldus Marie Lesnard en stal “du Bois de Seigneur”.
Voor nu blijft Othis nog de zomer op Haras Mansolein om samen met zijn vriendjes te genieten van het gras. Na de zomer zal Othis vertrekken naar het zuiden van Frankrijk.
Wij wensen Marie en écurie du Bois de Seigneur veel geluk en plezier toe met deze prachtige jonge hengst.

Automatische conceptenOthis Mansolein verkocht binnen Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *