Larimar Mansolein in vorm tijdens Franse kampioenschap in Le Mans !

foto Larimar MansoleinTrots kunnen wij melden dat Larimar Mansolein en zijn amazone Lola uitstekend gepresteerd hebben op het Franse Indoor Kampioenschap van Le Mans eind oktober. Drie dagen lang, met een imponerend deelnemersveld, wisten Lola en Larimar Mansolein geweldig te presteren in de klasse Amateur Élite ofwel de Prix Saint George niveau. De eerste dag stond in het teken van de prélimiaire proef. Deze werd beloond met 66.447% en een tiende plaats in een deelnemersveld van 28 starters.
De volgende dag was het moment aangebroken om de Amateur Élite Grand-Prix proef af te leggen. Ook hier was er forse concurrentie, maar Larimar wist een mooie proef neer te zetten die beloond werd met een negende plaats in het klassement met 66,711%
Dankzij deze mooie score wist de combinatie zich te plaatsen voor de kür op muziek! Lola en Larimar waren even gemotiveerd om een mooie prestatie neer te zetten in de kür en dat lukte! Met 67,675% en nu een achtste plaats in het klassement een zeer geslaagde proef op dit hoge niveau. Met deze laatste uitslag wisten Lola en Larimar Mansolein een prachtige klassering van negende van het totale kampioenschap te worden !
Wat een fantastisch resultaat van deze bijzondere combinatie !!

Automatische concepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *