Larimar Mansolein 13de tijdens Franse kampioenschap Prix Saint George

Nog geen maand na het debuut van Larimar Mansolein (Leonardo da Vinci x Balzflug) op het Prix Saint George niv. in Frankrijk, komt de bruine ruin in deze klasse aan start tijdens de Franse kampioenschappen in Le Mans met zijn amazone Lola! Over drie dagen verspreid, met drie verschillende proeven. De préliminaire proef, de Grand-Prix proef en de kür op muziek. Alle drie tellen ze om de uiteindelijke kampioen bekend te kunnen maken.
Lola en Larimar Mansolein wisten de eerste dag in deze grote ambiance een goede proef neer te zetten. Pas hun tweede keer op dit niveau wisten ze toch al een prachtige score van 64,316% te behalen en werden 12de van de 23 combinaties.

De volgende dag de zwaardere GP proef. Larimar was een beetje moe, maar wist toch nog 63,10% neer te zetten. Ditmaal goed voor een 14de plaats in het tussen klassement. Hiermee wisten ze zich te plaatsen voor de kür op muziek! Ook die proef werd netjes gereden en ondanks de zware concurrentie wisten Lola en Larimar op indrukkende wijze dit kampioenschap af te sluiten met een 13de plaats van 23 starters!
Een zeer goede prestatie voor dit talentvolle duo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *