Goede resultaten voor nakomelingen van Haarlem en Tangelo van de Zuuthoeve.

Tijdens de centrale keuring van Frieland waren er goede resultaten voor nakomelingen van haarlem en Tangelo van de Zuuthoeve.

Bij de 3 jarige Stermerries uit de springrichting was er o.a. succes voor Wonder Lady van Tangelo van de Zuuthoeve zij werd 3de van haar groep en werd voorlopig keur.

Voor de Stermerrie Vliege van Haarlem was er ook succes, zij werd 2de van haar groep en werd voorlopig keur.

Voor de merrie Pacamorka van Balzflug maal Makelaar was er ook succes. Zij won de klasse M- springen in Luttenberg. Hiermee laten zij zien dat ondanks dat zij een dressuurvader heeft ze toch haar mannetje kan staan in de springring.

Tijdens de centrale keuring van Midden Beemster was er succes voor de merrie Wycara C van tangelo van de Zuuthoeve. Zij werd bij de 3 jarige springgerichte merries 4de en is daarmee voorlopig keur/ E#lite geworden.

Op de centrale keuring in Gelderland werd Balisto van tangelo van de Zuuthoeve 4de met een eerste premie en behoorde daardoor bij de kopgroep. Op deze zelfde keuring werd nog een nakomelingen van tangelo van de Zuuthoeve beloond met een tweede plek bij de 3 jarige springmerries. De merrie Waviana werd daarmee voorlopig keur en zat in de kopgroep.

En in de tweede groep van de 3 jarige springgerichte Stermerries werd Wienke ook van Tangelo van de Zuuthoeve tweede waarmee ze in de kopgroep zat en voorlopig keur werd. Ook Whis Kid van dezelfde vader, werd in die groep voorlopig keur en eindigede als 7de.

In de kopgroep van de 3 jarige Stermerries springgericht was er een enorm succes voor de nakomelingen van Tangelo van de Zuuthoeve. Van de 11 deelnemende merrie waren er 3 merries van Tangelo die zeer goed pressteerde. Op de derde plaats eindige Wallisto zij werd daarmee keur en werd doorverwezen naar de Nederlandse kampioenschappen. Dat geld ook voor de merries Wienke ( 6de ) en Waviana ( 7de )die ook beide voorlopig keur werden en door mogen naar de Nederlandse kampieonschappen.