Hoge punten voor springveulens tijdens stamboekkeuring

Op dinsdag 9 juli vond de thuiskeuring van onze springveulens plaats. De juryleden van het Selle Francais stamboek waren uitgenodigd om onze springveulens te beoordelen op exterieur en beweging. We hadden dit jaar drie veulens in de springrichting voor te stellen. Alle drie de merrieveulens behaalde hoge scores voor zowel hun exterieur als voor de bewegingen. Karinne Mansolein Z, dochter van Karmann 2000 Z uit Riannin Mansolein van Totoche Du Banney behaalde een 8 voor haar voorhand een 7 voor haar bovenlijn en verder alles 7,5 voor beenwerk, beweging en algemene indruk. Hiermee behaalde ze een totaal gemiddelde van 7,5 !
Ook Prada Mansolein Z behaalde mooie punten. Deze dochter van Poker de Mariposa uit Brianne Mansolein Z van Big Star jr. kreeg een 8,5 voor haar voorhand, een 7,5 voor de bovenlijn en achterhand en een 8 voor zowel beweging als algemene indruk. Het totaal kwam uit op een 7,6 !
Dagwinnaar werd het merrieveulen Unique Mansolein Z, dochter van de GP hengst Unaniem uit Brinn Mansolein van Kaloubet D’Tourelle. Zij behaalde een 8,5 voor haar voorhand, 8 voor zowel bovenlijn als achterhand een 7 voor het beenwerk en een 8 voor zowel beweging als algemene indruk. Hiermee kwam ze uit op een gemiddelde van 7,8 !

Foto Riannin Mansolein met haar veulen Prada Mansolein ZFoto Brinn Mansolein met haar veulen Unique Mansolein Z

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *