Sybalia Mansolein

Sybalia Mansolein beschikt over een sterke bovenlijn en veel uitstraling. Een veulen dat zich graag presenteert en open is qua karakter. Naast haar opvallende aftekeningen, valt dit chique royale veulen ook op door haar bewegingen. Ze heeft een sterke, correcte stap en een draf met een prachtige voorbeentechniek en sterke achterhand. Hierbij kan ze heel makkelijk schakelen. In de galop valt met name de bergopwaartse tendens en het prachtige front op. Een veulen dat beschikt over een enorm bewegingspotentieel en een top karakter!


Next LevelJarville
L2 dress
Ferdeaux PSG/INTER 1Bordeaux GP
Part Two
Faradin S
elite ibop drs pref prok
Jazz GP
Amadin S Z2 drs
Zodena
D-OC elite ibop drs pref prest
Prestige VDL
GP
Silvano N 1.30 cso GP
Lavendel
Tikita
d-oc elite pref prest L1 drs
Havidoff GP
Nikita ZZ-zwaar
Hobalia
STB Prok
Arlando
GP
Paddox
PSG/Inter
Ferro
GP
Janirma
Z2 dress
Herlanda
pref prest ster 1m spr
Mutens xx
Zolanda
Ubalia
ster
Gribaldi
Elite pref GP
Kostolany PSG/Inter I
Gondola II
Zorbalia
ster L2 dress
Wahtamin xx
Orbalia
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Balia-stam, Merrielijn 34, fokfamilie 376
35.94%

De vader is: Next Level.

Foto Hengst Next Level nakomeling Jarville x Prestige VDL x Havidoff x Highline

Next Level is een zeer opvallende, expressief bewegende zoon uit de eerste jaargang van Jarville.
Jarville verhuisde in het najaar van 2018 naar de Grand Prix ruiter Alexandre Ayache in Frankrijk.
De combinatie debuteerde zeer verdienstelijk op CDI Nice, ze wonnen zowel de inleidende als de finaleproef voor vijfjarigen paarden. Ze zijn hard op weg om volgend jaar hun Grand Prix debuut te maken.
De moederlijn van Next Level is doordrongen met sportpaarden getuige de vier prestatiemerries in zijn pedigree.
Next Level is een vrolijke hengst die graag in de belangstelling staat en er altijd voor gaat.

Bron IDS, citaat hengstenkeuringscommissie:
“Deze hengst beschikt over zeer veel uitstraling, heeft een elegante voorhand en is bergop gebouwd. In beweging maakt hij zich zo mogelijk nóg mooier, want daarin blinkt hij uit met zijn techniek, kracht, afdruk, souplesse en vermogen om te kunnen verruimen en verkorten.”


De moeder van Sybalia Mansolein: Hobalia

Foto Hobalia moeder van Sybalia Mansolein

Hobalia is een royaal ontwikkelde, imposante merrie. Ze beschikt over een correct exterieur. In beweging valt met name haar stap op. Hobalia kan stappen voor een 10! Zeer goed door het lijf, met veel overstap, loepzuiver en ze kan makkelijk schakelen in haar stap. Haar draf is correct, zeer ruim en met een goed achterbeengebruik. Haar galop vertoont ook veel ruimte met een goed achterbeengebruik.
Rubalia Mansolein; 2021 (Dante US) stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage zesde plaats met een 8 voor de stap en algemene indruk. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Sybalia Mansolein; 2022 (Next Level) Kampioen en Elite verklaard tijdens stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage. Met 9 voor draf en 8,5 voor stap en exterieur. Eind percentage van 81,5% gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".