Soreille Mansolein

Soreille Mansolein is een chique merrieveulen, iets kleiner van stuk, maar zeker niet minder opvallend. Met haar open en nieuwsgierige karakter een echte spring in t'veld. Snel in haar reflexen met een sterke achterhand en eindeloze schoudervrijheid en mooie techniek in de voorknie weet dit merrieveulen de ogen op haar gericht te krijgen. Een veulen waarvan wij verwachten dat ze met de tijd alleen nog maar meer zal gaan opvallen.


Glocks Taminiau
Z1 drs
Glocks Toto JR
GP
Totilas
GP
Gribaldi GP
Lominka Z1 drs
Desperada
hauptstutbuch
Desperados FRH GP
Regentin
Vitamin C
elite pref prest prok M1 drs
Sandro Hit
Z2 dress
Sandro Song 1.20 spr Z2 drs
Loretta
Blacary
hauptstutbuch pref 1.50 spr
Carprilli
Blacky
Narisha Mansolein
Label modèle & allures: excellente, VB
Ferdeaux
PSG/Inter
Bordeaux
GP
United PSG Inter
Venna
Part Two
pref prest ster
Ferro GP
Fabiola Z1 drs
Zonne Fleur
B drs
Tango
GP drs
Jazz GP drs
O.Bertje
Kellyfleur
elite sport Z1 drs
Flemmingh 1.30 cso
Bellefleur
Vos
Mail Stal Mansolein
KWPN
Merrielijn 75, fokfamilie 180
26.56%

De vader is: Glock's Taminiau.

Foto hengst Glocks Taminiau afstamming van Glocks Toto jr x Sandro Hit x Carprilli

Afstamming:
HANNOVERAAN | ZWART | 2015 | 170 CM | PREMIEHENGST | Ggk: HANN, KWPN | WFFS-vrij

Zoals zijn vader, GLOCK’s Toto Jr., zijn grootvader, Totilas en zijn overgrootvader, Gribaldi, is ook GLOCK’s Taminiau gitzwart. Deze geweldige hengst, gefokt door Jan Holtland, toonde tijdens de Hannoveraner hengstenkeuring van 2017 drie uitstekende gangen met veel balans en zelfhouding. Ook liet hij zien makkelijk te kunnen verzamelen.
GLOCK’s Taminiau kreeg dan ook een zeer positieve beoordeling en werd uitgeroepen tot premiehengst.
Het KWPN verrichtingsonderzoek verliep voor GLOCK’s Taminiau succesvol en hij noteerde topcijfers. Voor zowel de stap als de galop ontving hij een 9. Tijdens deze 70-daagse test liet hij zich steeds weer goed bewerken en toonde een zeer positieve instelling zowel in de omgang als in het werk.
In de zomer van 2019 werd GLOCK’s Taminiau zesde in de Pavo Cup en in de winter maakte hij veel indruk tijdens de Hengstencompetitie. In de verplichte selecties scoorde hij voor zijn gangen niet lager dan een 9,5. Hij behoorde tot de drie hengsten die werden gekwalificeerd voor de finale in Den Bosch, waar hij op de derde plaats eindigde met 89 punten.
Zijn vader GLOCK’s Toto Jr. is de eerste KWPN-gekeurde zoon van de legendarische hengst Totilas. Moedersvader Sandro Hit wordt beschouwd als een veredelaar met een ongekende verervingsprestatie en is de vader van Olympische medaillewinnaars.
Grootvader Totilas was drievoudig wereldkampioen, brak onder Edward Gal drie wereldrecords, leidde de dressuursport naar een onvoorstelbare populariteit en zette ook in de fokkerij topresultaten neer.
De op de afstammelingenkeuring getoonde veulens van GLOCK’s Taminiau zijn lang gelijnd en hebben een sprekend hoofd.
Ze hebben een ruime stap en bewegen in alle drie de gangen met veel souplesse, kracht en zelfhouding. GLOCK’s Taminiau kan o.a. bijdragen aan bloedspreiding, maat en beentechniek. Ook instelling en kracht in beweging kan deze hengst toevoegen..


De moeder van Soreille Mansolein: Narisha Mansolein

Foto Narisha Mansolein moeder van Soreille Mansolein