Sir Gribaldi Mansolein

Sir Gribaldi Mansolein doet zijn naam eer aan. Een echte heer om te zien en een kopie van zijn overgrootvader Gribaldi! Een hengstveulen met een imposante voorhand en prachtige halshouding. In beweging een veulen met drie goede gangen. Hij kan makkelijk gaan zitten in draf en galop en heeft een ijzersterke balans in al zijn gangen. Ook in galop valt dit veulen telkens weer op met zijn balans, schakelvermogen en grote schoudervrijheid!


Glocks Taminiau
Z1 drs
Glocks Toto JR
GP
Totilas
GP
Gribaldi GP
Lominka Z1 drs
Desperada
hauptstutbuch
Desperados FRH GP
Regentin
Vitamin C
elite pref prest prok M1 drs
Sandro Hit
Z2 dress
Sandro Song 1.20 spr Z2 drs
Loretta
Blacary
hauptstutbuch pref 1.50 spr
Carprilli
Blacky
Jovanna Mansolein
keur
Everdale
Inter A/B/II
Lord Leatherdale
PSG Inter
Lord Loxley I PSG Inter
Fairless P
Aliksa K
elite
Negro Inter A/B/II
Lisenka L2 drs
Zonne Fleur
B drs
Tango
GP drs
Jazz GP drs
O.Bertje
Kellyfleur
elite sport Z1 drs
Flemmingh 1.30 cso
Bellefleur
Zwart
Mail Stal Mansolein
KWPN
Merrielijn 75, fokfamilie 180
25.59%

De vader: Glock's Taminiau.

Foto dekhengst Glocks Taminiau

Afstamming:
HANNOVERAAN | ZWART | 2015 | 170 CM | PREMIEHENGST | Ggk: HANN, KWPN | WFFS-vrij

Zoals zijn vader, GLOCK’s Toto Jr., zijn grootvader, Totilas en zijn overgrootvader, Gribaldi, is ook GLOCK’s Taminiau gitzwart. Deze geweldige hengst, gefokt door Jan Holtland, toonde tijdens de Hannoveraner hengstenkeuring van 2017 drie uitstekende gangen met veel balans en zelfhouding. Ook liet hij zien makkelijk te kunnen verzamelen.
GLOCK’s Taminiau kreeg dan ook een zeer positieve beoordeling en werd uitgeroepen tot premiehengst.
Het KWPN verrichtingsonderzoek verliep voor GLOCK’s Taminiau succesvol en hij noteerde topcijfers. Voor zowel de stap als de galop ontving hij een 9. Tijdens deze 70-daagse test liet hij zich steeds weer goed bewerken en toonde een zeer positieve instelling zowel in de omgang als in het werk.
In de zomer van 2019 werd GLOCK’s Taminiau zesde in de Pavo Cup en in de winter maakte hij veel indruk tijdens de Hengstencompetitie. In de verplichte selecties scoorde hij voor zijn gangen niet lager dan een 9,5. Hij behoorde tot de drie hengsten die werden gekwalificeerd voor de finale in Den Bosch, waar hij op de derde plaats eindigde met 89 punten.
Zijn vader GLOCK’s Toto Jr. is de eerste KWPN-gekeurde zoon van de legendarische hengst Totilas. Moedersvader Sandro Hit wordt beschouwd als een veredelaar met een ongekende verervingsprestatie en is de vader van Olympische medaillewinnaars.
Grootvader Totilas was drievoudig wereldkampioen, brak onder Edward Gal drie wereldrecords, leidde de dressuursport naar een onvoorstelbare populariteit en zette ook in de fokkerij topresultaten neer.
De op de afstammelingenkeuring getoonde veulens van GLOCK’s Taminiau zijn lang gelijnd en hebben een sprekend hoofd.
Ze hebben een ruime stap en bewegen in alle drie de gangen met veel souplesse, kracht en zelfhouding. GLOCK’s Taminiau kan o.a. bijdragen aan bloedspreiding, maat en beentechniek. Ook instelling en kracht in beweging kan deze hengst toevoegen..


De moeder van Sir Gribaldi Mansolein: Jovanna Mansolein

Foto Jovanna Mansolein moeder van Sir Gribaldi Mansolein

Jovanna Mansolein een merrie met een afstamming om van te watertanden en een exterieur, houding en beweging om bij weg te dromen. Met haar schitterende hals en bergopwaarts gebouwde exterieur, is deze merrie werkelijk het neusje van de zalm. In beweging wordt ze nog aparter. Met een uitmuntende heffing in het voorbeen, dat ver vanuit de schouder weggezet wordt, en krachtige, ruime, goed door gesprongen galop en een royale, correcte stap, lijkt dit veulen alles mee te hebben om uit te groeien tot een zeer bijzonder dressuurpaard.
Vader Everdale was verrichtingskampioen van zijn jaargang en later winnaar van de Pavo-Cup. Een hengst die bijzonder veel aanleg toont voor het hoge werk.
Moeder Zonne Fleur, een dochter van Tango uit een Elite moeder van Flemmingh, bewees eerder al echte bewegingstoppers te geven.
Novanna Mansolein; 2018 (Elton) Kampioen van de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 78 punten waaronder een 9 voor de draf en een 8 voor galop en exterieur. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Pavanna Mansolein; 2020 (For Ferrero) Derde op de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 78,25 punten waaronder een 8,5 voor draf en exterieur. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur"

Rowin Mansolein; 2021 (Glock's Victorio Grande) kampioen tijdens stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage. Met een 9,5 voor zijn draf en een 9 voor zijn exterieur en algemene indruk. Met gemiddeld 85,75% Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Sir Gribaldi Mansolein; 2022 (Glock's Taminiau) derde tijdens veulenkeuring France Dressage. Met een 8 voor draf en voor het beenwerk en een 9 voor exterieur! Totaal 78,25% Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".