Shanti Mansolein

Shanti M is een luxe merrie met sierlijke en krachtige bewegingen, waarbij ze de grond haast niet lijkt te raken. Met haar diep donkerrode voskleur en prachtige hoofdje is ze een lust voor het oog. Een chique en lieve pony die sociaal is en graag werkt met de mens. Een echte kinder knuffelpony. Met een karakter van goud. Shanti M. zal gezien haar maat en bewegingen een goede sportpony kunnen worden voor kinderen, maar ook voor recreatie zal zij geschikt zijn.

Haar moeder Tara is een New Forst merrie uit een zeer goede lijn. De vader van Tara ,Carlo, was reserve kampioen in 1996 en 2000 die zowel spring -als dressuurpony's brengt. Aan moederszijde van Tara vinden we Ster en Kroon en Preferent merries. Ook de hengsten Briljant en Winsome's Diogenes staan bekend om hun goed presterende nakomelingen.


Savoij van den Kromme HoekChewano van de LangenieuwDilettoSonny af Højmark
Netty
Eastside Freule EugenieSimon van de Kamperweg
Jonkvrouw
AnoukBaccarat oxHalma ox
Nakis ox
HeidiAmor van Schafferden
Marjolein
CarlaCarloRalphPriory Prickle
Broomy Perfection
BiancaNoodererf Chap
Kantje's Tonka
DaisyBriljantRobijn
Prescott Black Magic
Diogenes GoldyWinsome's Diogenes
Suzanne
Appaloosa
Mail Stal Mansolein
NRPS
-
-

De vader is: Savoij van den Kromme Hoek.

Foto Hengst Savoij van de Kromme Hoek

Savoij toont in 2006 zijn eerste nakomelingen.
Hij stamt af van de topper Chewano van de Langeweg die kampioen was van de hengstenkeuring en al vele kampioensveulens en jeugdkampioenen bracht. Aan moeders zijde van Savoij vinden we de zeer gewaardeerde en overbekende Arabische volbloed hengst Baccarat ox die veel goede nakomelingen naliet.
De nakomelingen van Mansoleins Savoij kenmerken zich door krachtige bewegingen een super karakter en een mooie sterke bouw.


De moeder van Shanti Mansolein: Carla

Foto Carla moeder van Shanti

De New- Forset merrie Carl kwam samen met haar hengstveulen Danser in september 2004 bij ons op stal. Deze New Forest pony van de bekende hengst Carlo en een moeder van Briljant maal Winsomes Diogenes zal ingezet worden voor de ponyfokkerij.
Deze merrie heeft veel kwaliteit in de drie basisgangen die ze ook aan haar nakomelingen doorgeeft.