Rubalia Mansolein

Rubalia Mansolein is een zeer elegant merrieveulen met een opvallende houding en blik. Ze kijkt je recht in de ogen aan. Ze valt niet alleen op door haar bijzondere aftekeningen, maar haar hele houding imponeert. Ze heeft een prachtig front en veel lossigheid door haar lijf. Deze chique gummiebal beschikt over een zeer goede stap en lichtvoetige draf met veel schakelvermogen en schoudervrijheid en een royale goed door het lijf gesprongen galop. Deze charmante verschijning weet telkens weer alle ogen op haar te richten!


Dante USDante Weltino OLD
GP
Danone I
GP
De Niro GP
Well Done
Rhinna Elite StaatspremienWelt Hit II PSG/Inter
Riconess
Sondra
Hauptstutbuch
Sir Donnerhall I
Hauptpremien M1 dress
Sandro Hit Z2 dress
Contenance D
Contana
Hauptstutbuch
Blue Hors Don GP
Contia
Hobalia
STB Prok
Arlando
GP
Paddox
PSG/Inter
Ferro
GP
Janirma
Z2 dress
Herlanda
pref prest ster 1m spr
Mutens xx
Zolanda
Ubalia
ster
Gribaldi
Elite pref GP
Kostolany PSG/Inter I
Gondola II
Zorbalia
ster L2 dress
Wahtamin xx
Orbalia
Donkerbruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Balia-stam, Merrielijn 34, fokfamilie 376
37.30%

De vader is: Dante U.S.

Foto dekhengst Dante US nakomeling van Dante Weltino Old x Sir Donnerhall I x Blue Hors Don Schufro

Dante U.S.:

De eigenaar:
"In 2020 heeft Dante U.S. zich zeer goed ontwikkeld onder Renate van Uytert- van Vliet. Hij krijgt meer rust in zijn draftour en laat van nature zeer veel kwaliteit zien voor de verzameling. Zijn galop is en was een droom en gaat richting de 10. Doordat hij meer rust en balans krijgt is zijn stap ook beter aan het worden. Dante U.S. is een eerlijke hengst met zeer veel bereidheid tot werken en geeft zijn amazone een magisch gevoel in de galop. We kijken mega uit naar zijn eerste veulens en verwachten er een heel aantal te gaan zien met ras, uitstraling en een geweldige bewegingsafloop.

Dante U.S. is een zoon van de bekende Grand Prix-hengst Dante Weltino uit de moeder van Total U.S. Wat willen we nog meer in een pedigree! Dit jonge talent kan fantastisch draven en galopperen. Zijn stap is redelijk maar kan door zijn spanning nog niet echt tot schrijden komen. Deze hengst lijkt net als Total U.S.
meerdere turbo's te hebben en we gaan hem zorgvuldig opleiden. Voor fokkers die van een avontuur houden en een hengst willen gebruiken met mega talent............dit is uw kans!"

Bericht Horses
Twee halfzussen van Total US brengen 2 miljoen op. De moeder van Total U.S. bracht twee miljoen in het laatje. 1.050.000 euro was er voor de vierjarige merrie Brisbane (v.Bordeaux) en de vijfjarige Zantana komt voor 955.000 euro naar Nederland. Beide merries komen uit Sondra (Sir Donnerhall x Don Schufro). Brisbane werd aangeschaft door Harmony Sport Horses van Leslie Malone. RS2 Dressage kocht weer een Zonik in Ankum. De vorige Zonik-aankoop, Zum Glück RS2, was zeer succesvol. Hij werd dit jaar met Robin van Lierop Bundeskampioen. De Zonik van dit jaar, Zantana is ook de moeder van de topkampioen op de Mecklenburger keuring dit jaar, Fürst Zonik.


De moeder van Rubalia Mansolein: Hobalia

Foto Hobalia moeder van Rubalia Mansolein

Hobalia is een royaal ontwikkelde, imposante merrie. Ze beschikt over een correct exterieur. In beweging valt met name haar stap op. Hobalia kan stappen voor een 10! Zeer goed door het lijf, met veel overstap, loepzuiver en ze kan makkelijk schakelen in haar stap. Haar draf is correct, zeer ruim en met een goed achterbeengebruik. Haar galop vertoont ook veel ruimte met een goed achterbeengebruik.
Rubalia Mansolein; 2021 (Dante US) stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage zesde plaats met een 8 voor de stap en algemene indruk. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Sybalia Mansolein; 2022 (Next Level) Kampioen en Elite verklaard tijdens stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage. Met 9 voor draf en 8,5 voor stap en exterieur. Eind percentage van 81,5% gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".