Novanna MansoleinEltonEscolar
Inter A/B/II
Estobar NRW
GP drs
Ehrentusch GP drs
Florence
Farah Dina L
Staatsprämie L2 drs
Fuerst Piccolo PSG Inter
Samira Z1 drs
DebbyDe KooningDonnerhall GP drs
D-Troja L2 drs
Walhalla
staatsprämie
Weltmeyer
Andorra
Jovanna MansoleinEverdale
Inter A/B/II
Lord Leatherdale
PSG Inter
Lord Loxley I PSG Inter
Fairless P
Aliksa K
elite
Negro Inter A/B/II
Lisenka L2 drs
Zonne Fleur
B drs
Tango
GP drs
Jazz GP drs
O.Bertje
Kellyfleur
elite sport Z1 drs
Flemmingh 1.30 cso
Bellefleur
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Merrielijn 75, fokfamilie 180
25.00%

De vader is: Elton.

Foto Hengst Everdale nakomeling Escolar NRW x De Kooning x Weltmeyer

geboren: January 01, 2014 | geslacht: hengst | kleur: bruin | stokmaat: 1.72 | stamboek: Westfalen

Algemene info

Elton is een zoon uit de eerst jaargang van de duitse dressuur hengt Escolar.
- in 2017 goed gekeurd bij het BWP


De moeder van Novanna Mansolein: Jovanna Mansolein

Foto Jovanna Mansolein moeder van Novanna Mansolein

Jovanna Mansolein een merrie met een afstamming om van te watertanden en een exterieur, houding en beweging om bij weg te dromen. Met haar schitterende hals en bergopwaarts gebouwde exterieur, is deze merrie werkelijk het neusje van de zalm. In beweging wordt ze nog aparter. Met een uitmuntende heffing in het voorbeen, dat ver vanuit de schouder weggezet wordt, en krachtige, ruime, goed door gesprongen galop en een royale, correcte stap, lijkt dit veulen alles mee te hebben om uit te groeien tot een zeer bijzonder dressuurpaard.
Vader Everdale was verrichtingskampioen van zijn jaargang en later winnaar van de Pavo-Cup. Een hengst die bijzonder veel aanleg toont voor het hoge werk.
Moeder Zonne Fleur, een dochter van Tango uit een Elite moeder van Flemmingh, bewees eerder al echte bewegingstoppers te geven.
Novanna Mansolein; 2018 (Elton) Kampioen van de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 78 punten waaronder een 9 voor de draf en een 8 voor galop en exterieur. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Pavanna Mansolein; 2020 (For Ferrero) Derde op de veulenkeuring France Dressage te Quers. Met 78,25 punten waaronder een 8,5 voor draf en exterieur. Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur"

Rowin Mansolein; 2021 (Glock's Victorio Grande) kampioen tijdens stamboekkeuring dressuurveulens van France Dressage. Met een 9,5 voor zijn draf en een 9 voor zijn exterieur en algemene indruk. Met gemiddeld 85,75% Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".

Sir Gribaldi Mansolein; 2022 (Glock's Taminiau) derde tijdens veulenkeuring France Dressage. Met een 8 voor draf en voor het beenwerk en een 9 voor exterieur! Totaal 78,25% Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".