N-Joy Mansolein


Glock 's TravalgarTotilas
GP drs
Gribaldi
GP drs pref elite
Kostolany PSG Inter I
Gondola II
Lominka
Z1 drs pref elite prest prok
Glenndale
Elsa cso 1.10m Z2 drs
Paola
ZZL drs
Lord Loxley I
PSG Inter I
Lord Sinclair I GP drs
Weltlady
Poetin IISandro Hit Z2 drs
Poesie
Joyline MansoleinLord Leatherdale
PSG/Inter I
Lord Loxley I
PSG/Inter I
Lord Sinclair I GP drs
Weltlady
Fairless P StaatsprämieFerragamo
Alma
Lovely Romance Mansolein
Excellente keur
Leonardo da VinciLauries Crusador xx
Donata
I'll take Romance xxTi King xx
Laura's Venture xx
Zwart
Mail Stal Mansolein
KWPN
TB-12
33.59%

De vader is: Travalgar.

Foto Hengst Travalgar nakomeling Totilas x Lord Loxley I x Sandro Hit

Brandenburger | Zwart | 2012 | 168 cm
Goedgekeurd voor OLDBG, KWPN

GLOCK’s Trafalgar lijkt alles in zich te heb ben om in de voetsporen van zijn wereldberoemde vader Totilas te treden. Met een zeer goede bereidheid tot werken en een uitmuntend karakter geeft hij zijn ruiter een goed gevoel. GLOCK’s Trafalgar beweegt met een goede beentechniek, veel souplesse, een mooie zelfhouding en uitzonderlijk veel balans. Trafalgar’s vader Totilas behoeft geen verdere introductie meer.
De moeder van GLOCK’s Trafalgar is Paola, een dochter van Lord Loxley (Lord Sinclair x Weltmeyer). Grootmoeder Poetin II is een volle zus van Poetin, wereldkampioen bij de zesjarige dressuurpaarden in 2003. Over grootmoeder Poesie, een dochter van Brentano II, is een zeer goed fokkende merrie. Zij bracht de vijf volle broers en bij diverse stamboeken goedgekeurde hengsten Samba Hit I t/m V. Daarnaast is zij moeder van een Lichte Tour-dressuurpaard van Lord Sinclair en grootmoeder van de populaire hengst Quaterback.

Cijfers verrichtingsonderzoek KWPN voor Glock's Trafalgar:

Stap: 8
Draf: 8
Galop 8,5
Souplesse: 8
Houding & Balans: 8,5
Rijdbaarheid & Instelling: 8,5
Aanleg als Dressuurpaard: 8


De moeder van N-Joy Mansolein: Joyline Mansolein

Foto Joyline Mansolein moeder van N-joy Mansolein

Joyline Mansolein is een nieuw type dressuurpaard. En hiermee zet ze de start van haar moeders unieke bloedopbouw voort. Joyline Mansolein is een merrieveulen met een goede maat en sterke bovenlijn. Gecombineerd met een uiterst chique hoofdje, fijne maar sterke lijnen, een hoogbenig exterieur en zeer veel bloeduitstraling. Ze is uitermate intelligent, onderzoekend en beschikt over zeer snelle reflexen.
Haar vader, Lord Leatherdale, is inmiddels één van Nederlands topverervers. Deze dressuurhengst weet zeer veel beweging door te fokken aan zijn nakomelingen en is reeds vader van meerdere KWPN kampioenshengsten.
De moeder van Joyline Mansolein is de door ons gefokte Leonardo Da Vinci merrie Lovely Romance Mansolein uit een volbloed moeder van Ti King xx. Met maar liefst 77,54 % puur volbloed, afkomstig uit één van de sterkst verervende volbloed merriestammen ter wereld, zal de nafok van Lovely Romance Mansolein werkelijk uniek zijn!