Mirra MansoleinTravalgarTotilas
GP drs
Gribaldi
GP drs pref elite
Kostolany PSG Inter I
Gondola II
Lominka
Z1 drs pref elite prest prok
Glenndale
Elsa cso 1.10m Z2 drs
Paola
ZZL drs
Lord Loxley I
PSG Inter I-->
Lord Sinclair I GP drs
Weltlady
Poetin IISandro Hit Z2 drs
Poesie
BashiraFuture
GP drs
Florestan I
pramienhengst
Fidelio
Raute
Angelina
staatpramie
Apart
Schwalbe
Olivia v d GeestJuventusDublin 1.20 spr zzl drs
Aphrodite
KenriejetteSlaney xx
Erista
Zwartbruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Fokfamilie 234
30.47%

De vader is: Trafalgar.

Foto Hengst Trafalgar nakomeling Totilas x Lord Loxley I x Sandro Hit

Brandenburger | Zwart | 2012 | 168 cm
Goedgekeurd voor OLDBG, KWPN

GLOCK’s Trafalgar lijkt alles in zich te heb ben om in de voetsporen van zijn wereldberoemde vader Totilas te treden. Met een zeer goede bereidheid tot werken en een uitmuntend karakter geeft hij zijn ruiter een goed gevoel. GLOCK’s Trafalgar beweegt met een goede beentechniek, veel souplesse, een mooie zelfhouding en uitzonderlijk veel balans. Trafalgar’s vader Totilas behoeft geen verdere introductie meer.
De moeder van GLOCK’s Trafalgar is Paola, een dochter van Lord Loxley (Lord Sinclair x Weltmeyer). Grootmoeder Poetin II is een volle zus van Poetin, wereldkampioen bij de zesjarige dressuurpaarden in 2003. Over grootmoeder Poesie, een dochter van Brentano II, is een zeer goed fokkende merrie. Zij bracht de vijf volle broers en bij diverse stamboeken goedgekeurde hengsten Samba Hit I t/m V. Daarnaast is zij moeder van een Lichte Tour-dressuurpaard van Lord Sinclair en grootmoeder van de populaire hengst Quaterback.

Cijfers verrichtingsonderzoek KWPN voor Glock's Trafalgar:

Stap: 8
Draf: 8
Galop 8,5
Souplesse: 8
Houding & Balans: 8,5
Rijdbaarheid & Instelling: 8,5
Aanleg als Dressuurpaard: 8


De moeder van Mirra Mansolein: Bashira Mansolein

Foto Bashira Mansolein moeder van Mirra Mansolein

Bashira Mansolein een merrie met een ongekend voorkomen. Statig, groot, imposant met een imponerend front en lang voorbeen. Dat is dan nog maar haar exterieur. Bashira Mansolein kan stappen voor een 10. Haar draf is bergopwaarts met een schitterend voorbeengebruik en sterke achterhand. Haar galop is fenomenaal, super bergopwaarts, sterk gesprongen vanuit het achterbeen, werkelijk een galop die 10en zou kunnen ontvangen in de dressuurring. En dat alles gecombineerd met bloed, een super fijn karakter, een hart van goud en een werklust als geen ander. Bashira Mansolein is een droompaard wat helaas te vroeg haar training heeft moeten staken. Maar hierdoor is dit droompaard beschikbaar gekomen voor de fokkerij, en daar verwachten we zeker niet minder van haar. Want een paard met alle kwaliteiten voor de internationale Grand-Prix dressuur kan niet anders dan dat doorgeven aan haar nakomelingen.