Linde Mansolein

Linde Mansolein is een majestueus veulen met veel front en een opwaartse bouw. Fier kijkt ze om zich heen. In beweging een zeer opvallend veulen. Wederom met veel front, maar ook zeer veel schoudervrijheid.
Net als haar moeder altijd met de schoft omhoog bewegen en makkelijk kunnen kantelen en onderbrengen van de achterhand.


Sir DonovanSir Donnerhall ISandro Hit
Z2 drs
Sandro Song 1.30 spr
Loretta
Contenance D
Staatspramie
Donnerhall GP drs
Contenance II
Watani
Hauptstutbuch
WeltmeyerWorld Cup I
Anka
Batini
staatspramie
Bolero
Granada II
BashiraFuture
GP drs
Florestan I
pramienhengst
Fidelio
Raute
Angelina
staatpramie
Apart
Schwalbe
Olivia v d GeestJuventusDublin 1.20 spr zzl drs
Aphrodite
KenriejetteSlaney xx
Erista
Bruin
Mail Stal Mansolein
KWPN
Fokfamilie 234
35.55%

De vader is: Sir Donovan.

Foto Hengst Sir Donovan nakomeling Sir Donnerhall x Weltmeyer x Bolero

De in 2007 geboren gitzwarte hengst Sir Donovan werd in 2009 Hannover goedgekeurd. In 2010 volgden ook nog de goedkeuring voor BWP en Oldenburg. Deze 1.70m hoge Sir Donnerhall x Weltmeyer zoon heeft naast zijn fokzekere pedigree alle kwaliteiten die er van een modern dressuurpaard verwacht worden. Een ruime correcte stap, een aparte draf met veel gummi en apart sterk achterbeengebruik en een excellente galop.
Zijn vader Sir Donnerhall heeft intussen meer dan 25 gekeurde zonen, en de vader van de moeder Weltmeyer meer dan 50. De scheut volbloed van Bolero zorgt ervoor dat de bloedvoering modern en compleet is.
De moeder van Sir Donovan, Watani is jammer genoeg op erg vroege leeftijd gestorven, maar grootmoeder Batani was één van de top keuringspaarden in Hannover


De moeder van Linde Mansolein: Bashira Mansolein

Foto Bashira Mansolein moeder van Linde Mansolein

Bashira Mansolein een merrie met een ongekend voorkomen. Statig, groot, imposant met een imponerend front en lang voorbeen. Dat is dan nog maar haar exterieur. Bashira Mansolein kan stappen voor een 10. Haar draf is bergopwaarts met een schitterend voorbeengebruik en sterke achterhand. Haar galop is fenomenaal, super bergopwaarts, sterk gesprongen vanuit het achterbeen, werkelijk een galop die 10en zou kunnen ontvangen in de dressuurring. En dat alles gecombineerd met bloed, een super fijn karakter, een hart van goud en een werklust als geen ander. Bashira Mansolein is een droompaard wat helaas te vroeg haar training heeft moeten staken. Maar hierdoor is dit droompaard beschikbaar gekomen voor de fokkerij, en daar verwachten we zeker niet minder van haar. Want een paard met alle kwaliteiten voor de internationale Grand-Prix dressuur kan niet anders dan dat doorgeven aan haar nakomelingen.