Delios en Ike Fleur Mansolein blijven winnen

Etalans 21 Oktober, een nieuwe locatie waar voor het eerst een dressuurconcours gehouden werd. Kleine losrijbak, maar verder een netjes georganiseerd concours. Larisse had beide paarden mee aan start. De eerste proef was met Ike Fleur Mansolein die voor de tweede keer gestart werd in de Amateur 3 klasse. De proef verliep iets minser fijn dan in Besancon, het losrijden was moeilijk in een zeer kleine piste met veel ruiters. Hierdoor was Ike Fleur wat onrustig en gespannen .Ondanks die spanning wisten Larisse en Ike Fleur toch een nette proef te rijden die werd beloond met 68,420%. Goed voor de eerste plaats!

Ook Delios kwam aan de start. Eerst in de Amateur 2 Imposée A klasse. Ook Delios was gespannen tijdens het inrijden en nam dit wat mee in de proef. Toch was Larisse niet ontevreden. « Hij was beter voorwaarts en kroop minder achter het been. Ik kon meer zitten en sturen en dat was erg fijn! » aldus Larisse. De jury beoordeelde hun proef met 66,420%, wat goed was voor een tweede plaats in het klassement
De laatste proef was de Amateur 2 préliminaire, de Z-1 proef. Met negen deelnemers een goed bezette proef. Delios was dit keer meer ontspannen en liep een voorwaartse nette proef. Met een prachtige beloning van de jury van 69,085% ging de combinatie er met de eerste prijs vandoor!

Een zeer geslaagd concours dus wederom voor Larisse en haar paarden!