Bugatti Mansolein Z


Brunetti Z
1.30 cso
Balous Bellini
1.45 cso
Balou du Rouet
1.50 cso
Baloubet du Rouet 1.60 cso
Georgia
CelinaLord Incipit 1.50 cso
P-Cinderella
AndorraArpeggioAcord II 1.40 cso
Perle
Padua
Hauptstutbuch
Paradox I
Chamonix
Brianne Mansolein Z
keur
Big Star JR KZ
1.50 cso
Big Star
1.60 cso
Quick Star 1.60 cso
Jolanda
1.35 cso
Krista
1.35 cso pref prest elite
Polydor
Paquite
Attentia
Fohlenpraemie
Athlet ZAlme 1.60 cso
Golfamt
Saskia
Hauptstutbuch
Lepanto
Fiestal
Bruin
Mail Stal Mansolein
Zangersheide
Holsteinerstamm 4025
29.30%

De vader is: Brunetti Z.

Foto Hengst Brunetti Z

Bloedmooi, modern en bijzonder vermogend zijn wellicht de meest gebruikte termen voor de indrukwekkende zoon van Balous Bellini. Na een druk eerste dekseizoen op Stoeterij Zangersheide sprong de klassehengst zicht tijdens het WK voor jonge paarden op een indrukwekkende manier naar een 4de plaats onder stalruiter Angelique Rüsen en maakte talloze fokkers gelukkig. Brunetti Z heeft naast zijn eigen unieke kwaliteiten ook een verrassend pedigree met de unieke bloedvoering van Balous Bellini, Arpeggio en Paradox I. Zijn grootmoeder is daarnaast ook de grootmoeder van Steve Guerdat’s 1m60 springende Ferrari VI.


De moeder van Bugatti Mansolein Z: Brianne Mansolein Z

Foto Brianne Mansolein Z moeder van Bugatti Mansolein Z

Brianne Mansolein Z is een dochter van Attentia. De moeder van Attentia is Saskia, zij bracht in totaal zes nakomelingen, allemaal afstammend van Athlet Z. Saskia bleek een sterk verervende merrie te zijn, want haar nakomelingen waren succesvol in de sport.
Zo werd haar zoon Abuel met succes uitgebracht in het ZZ- springen. Een andere zoon, Atlethico bracht het tot nationaal springpaard en haar zoon Bavaria Blue werd zelf goedgekeurd als dekhengst in Bayern en sprong in Amerika Internationaal Grand-Prix.
Een volle zus van Attentia, de geprimeerde Hauptstutbuch merrie Elanca was geklasseerd in het ZZ- springen en is daarna ingezet voor de fokkerij. En bracht op haar beurt meerdere Z- en hoger geklasseerde springpaarden. De andere volle zus van Attentia, Finistere, werd geprimeerd tot Hauptstutbuch. Maar daar houdt het nog niet op. De grootmoeder van Attentia, Fiesta, bracht in combinatie met Lago Maggiore de in Holstein goedgekeurde hengst Laveno.
Bugatti Mansolein Z; 2018 (Brunetti Z) 3de op stamboekkeuring met gemiddelde van 7,7 waarvan een 8,5 voor uitstraling, en een 8 voor beweging en bovenlijn.

Prada Mansolein Z 2019; (Poker de Mariposa) 2de stamboekkeuring met gemiddelde van 7,6 waarvan een 8,5 voor de voorhand, en een 8 voor beweging en algemene indruk.

Chanel Mansolein Z; 2020 (Cantona TN) Kampioen keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 8,67 waaronder een 9,5 voor de voorhand en een 9 voor algemene indruk. Hiermee Elite verklaard !