Asha Mansolein Z

Asha Mansolein Z is een chique veulen met veel volbloed uitdrukking. Ze is zeer atletisch en beweegt met veel afdruk van de grond af. Wat extra opvalt aan Asha Mansolein Z zijn haar uiterst snelle reflexen. Ze is haast elektrisch, zo snel. Ze is iets afwachtend in haar karakter, maar wel nieuwsgierig en staat altijd met het frontje erop kwiek in het rond te kijken.


Asca Z
1.60 cso
Askari
1.60 cso
Acord II
1.40 cso
Ahorn Z
Ribecka
Elypse ILavall I 1.60 cso
Tibris
Krokusblute
Zuchtbuch
Carthago
1.60 cso
Capitol I 1.60 cso
Perra
Weisse Rose
Hauptstutbuch
Caletto II
Nolde
Cristal Mansolein
keur
Kaloubet D Tourelle
1.40 cso
Galoubet A
1.60 cso
Alme
1.60 cso
Viti
Stella du BanneyIf de Merze
Isba du Banney
Wendela AManhattan
1.60 cso
Burggraaf 1.50 cso
Utopia
FimkePele
Ursula
Bruin
Mail Stal Mansolein
Zangersheide
Merrielijn 103, fokfamilie 110
42.38%

De vader is: Asca Z.

Foto Hengst Asca Z nakomeling Askari x Carthago Z x Caletto II

Reeds op 8-jarige leeftijd schitterde Asca Z onder Judy Ann Melchior in de Grote Prijzen van Balve en Monaco. Later zette de hengst zijn carrière verder onder Christian Ahlmann en wint met hem onder meer in Lanaken, Mechelen, Basel en Spruce Meadows. Vandaag werkt Asca Z zichzelf in een razend tempo op naar een plek tussen de meest invloedrijke verervers ter wereld.
Zijn bloedgemaakte nakomelingen zijn perfect aangepast aan de huidige sport en zijn daarom ook erg geliefd bij gerenomeerde handelaren en sportstallen wereldwijd. Asca Z fokt pure sportpaarden; dat bewijzen onder andere Bacara d’Archonfosse (D. Bluman), Armani SL Z ( E. Garza Perez) en Ascalan Z (M. Kühner) elk weekend opnieuw.


De moeder van Asha Mansolein Z: Cristal Mansolein

Foto Cristal Mansolein moeder van Asha Mansolein Z

Cristal Mansolein is een moderne sportmerrie. Zo zwart als de nacht, met een zeer aansprekend hoofd en een correct exterieur, dat maakt Cristal Mansolein tot een lust voor het oog. In beweging vallen haar souplesse en lossigheid op. Ze beschikt over een goede stap, zeer aansprekende draf met een sterk achterbeengebruik en een ruime galop, waarbij elke galopsprong goed door het lijf wordt gemaakt en bergopwaarts is.
Qua karakter is Cristal Mansolein heel open en makkelijk. Een echte knuffelmerrie die nieuwsgierig is en open naar de mens.Vererving Cristal Mansolein:

De nakomelingen van Cristal Mansolein zijn mooie veulens. Ze beschikken over veel souplesse en elasticiteit. Cristal Mansolein brengt correcte modellen en aansprekende types. Fijne bewerkbare nakomelingen die intelligent en leergierig zijn. Ook de bewegingskwaliteiten van Cristal Mansolein zien we terug in haar nakomelingen.
Veelbelovende sporttypes.Cidre Mansolein Z; 2016 (Hunter's Carambole) Kampioen keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 7,7. Meerdere klasseringen in het L-2 dressuur.

Asha Mansolein Z; 2017 (Asca Z) Kampioen keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 7,6 waaronder een 8 voor beenwerk en uitstraling.

Onyx Mansolein Z; 2018 (Obama C) Kampioen keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 8,25 waaronder een 8,5 voor de bovenlijn en bewegingen. En een 9 voor uitstraling. Klasseringen in jonge paardencompetites dressuur in Frankrijk.

Chaya Mansolein Z; 2020 (Columbus Z) Derde op keuring Selle Francais buitenlandse veulens met een gemiddeld cijfer van 8,08 waaronder een 8,5 voor algemene indruk en een 8 voor exterieur. Hiermee Elite verklaard !

Cyleste Mansolein Z; 2021 (Columbus Z) Kampioen (ex-aequo) stamboekkeuring Selle Francais met gemiddeld cijfer 8,8 waaronder een 9 voor de algemene indruk en een 8,5 voor de voorhand, bovenlijn en bewegingen. Waardoor Elite verklaard !

Soraya Mansolein; 2022 (Next Level) Tweede tijdens stamboekkeuring France Dressage met een 9 voor de draf en exterieur en voor de algemene indruk een 8,5 ! Gekwalificeerd voor de finale Nationale Franse kampioenschappen "Grande Semaine de Saumur".