Spring naar de inhoud

Blog


back button Afscheid

Dat de fokkerij en de natuur heel hard kunnen zijn is ons als sinds lange tijd duidelijk en toch doet het elke keer weer pijn. De balans tussen het verwelkomen van nieuw leven en het afscheid moeten nemen van een ander is een delicate balans. Met het overlijden van onze stammerrie Attentia sluit er een hoofdstuk, waar we 14 jaar lang van hebben mogen genieten. Maar op de achtergrond en ietsjes in de schaduw van Attentia , staan haar dochters die nu het stokje definitief overnemen van hun imposante moeder.

En hoe mooi kan het ook zijn, als je ziet hoe de nieuwe generatie met zekerheid dit gat opvullen mag.
Attentia nam altijd het voortouw. Ze leidde de kudde wanneer er van land veranderd moest worden. Ze leidde de kudde in elk opzicht en iedereen volgde zonder vragen te stellen of twijfel te trekken aan haar leiderschap.
Nu neemt haar laatste nakomeling, de driejarige Brianne Mansolein Z, direct het stokje over. Zonder het werkelijk te verdienen door jaren lange ervaring opgebouwd te hebben, neemt deze driejarige kopie van haar moeder direct de honneurs waar, met respect en natuurlijke autonomie.
Brianne Mansolein leidt en de kudde volgt. De nieuwe generatie staat op, vult aan en geeft een nieuwe dimensie aan een nieuw hoofdstuk. Dat geeft troost, het brengt hoop, het brengt geluk, het toont respect. The circle off life continus.

back button
Blog: Welkom bij de blog van Mansolein. Een blog geschreven door Larisse Stark-Engels over actuele onderwerpen in de paardenwereld, maar ook een nieuwe kijk op fokkerij, sport en trainingszaken!


Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Aantal keer gelezen 1314
Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.