Spring naar de inhoud

Blog


back button Verbonden teamwork

Mijn hele leven al wilde ik "in de paarden" een alles doordringende passie die sterker is gebleken dan welke tegenslag dan ook. Maar ook onmogelijk is gebleken zonder de verbintenis van teamwork. De paardenwereld is delicaat en zwaar. Zonder passie en groot doorzettingsvermogen en daarnaast een portie geluk, is succes simpelweg niet te bereiken.

En toch ondanks alle hobbels, kuilen en gaten in de weg weet Stal Mansolein succes te boeken. Dit alles is niet alleen te danken aan passie en doorzettingsvermogen. De belangrijkste steen in dit geheel is teamwork. Sommige hebben bewondering voor elkanders passie en doorzettingsvermogen, begrijpelijk maar ik zie dagelijks een andere steen in dit geheel. Deze steen van Stal Mansolein heeft een naam, het is niet alleen de familie die dit mogelijk maakt. Iemand die niet direct die passie heeft voor paarden, maar wel een passie heeft voor zijn familie en het bedrijf ansich. Siko werkt met passie in dit bedrijf en geeft daarin alles, elke dag weer. Natuurlijk doen Renée en ik dat ook, maar wij delen de passie voor de paarden. Siko deelt de passie van zijn familie op een andere wijze, en dat vind ik bewonderenswaardig. Ieder heeft elkaar nodig om dit geheel mogelijk te maken. Dat is zeker en vast. Maar wat onze successen des te zoeter maakt is de verbondenheid in ons teamwork. En dat is wat bedrijven groot kan maken. Het delen van verschillende passies tot een geheel. Dat is ook direct het ingrediënt voor het werken met paarden. Passie, doorzettingsvermogen en teamwork. Maar ook in de fokkerij komen deze stenen terug. Dat is wat dit beroep boeiend maakt, in voor en tegenspoed dingen zien ontstaan en opbloeien. Alles samen, en samen sterk.

back button
Blog: Welkom bij de blog van Mansolein. Een blog geschreven door Larisse Stark-Engels over actuele onderwerpen in de paardenwereld, maar ook een nieuwe kijk op fokkerij, sport en trainingszaken!


Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Aantal keer gelezen 935
 
De reacties zijn eigendom van de inzenders. Wij zijn en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud.
Poster Discussie
Copyright © 2004-2016 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.