Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Larimar Mansolein en Lola naar 64,02% in ZZ-Zwaar

26-4-2019 06:50:45 (76 gelezen)
Foto Larimar Mansolein en ruiter Lola DurandIn het weekend van 20 en 21 April zijn ook Larimar Mansolein (Leonardo Da Vinci x Balzflug) en zijn amzone Lola Durand weer aan start gekomen. Nu tijdens het mooie dressuurconcours de "Grand régional" de Privas !
Lola en Larimar Mansolein waren ingeschreven in twee ZZ-zwaar proeven, ofwel in de Amateur Elite Imposée B en Imposée A. Larimar bleek de eerste dag meer dan in vorm te zijn en Lola had haar handen vol om de energieke Larimar netjes door de proef heen te sturen. Toch behaalde ze een net resultaat van 62,4% en eindigde ze op een vijfde plaats in een deelnemersveld van achte starters.
Omdat Larimar de eerste dag zoveel energie had, dacht Lola hem de tweede dag op stang en trens te rijden, maar dat bleek tijdens het losrijden geen succes. Tijdens het losrijden besloot Lola toch maar van hoofdstel te wisselen en terug te gaan naar een gewoon trens hoofdstel, een goede keus want Larimar was hierdoor fijner te rijden.
Eenmaal in de proef, was Larimar super fijn aan de hulpen en kon de combinatie een mooie proef neerzetten, alleen de piroutte rechts mag nog wat beter, maar de juryleden beloonde haar proef met 64,2% en behaalde hiermee een mooie zesde plaats in het klassement van veertien starters.
Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.