Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Camille Mansolein Z driemaal foutloos

24-4-2019 06:33:57 (28 gelezen)
foto Camille Mansolein ZEind 2018 verkochten wij de toen 3,5 jarige Camille Mansolein Z (Comilfo Plus Z uit onze keur merrie Ulicator de Fauntane K van Alligator de Fontaine x Jalisco B) hier in onze regio, om een toekomst tegemoet te gaan in de springsport. Ze was toen nog niet onder het zadel. Inmiddels is de charmte merrie beleerd en voorbereid op haar carrière in de springsport. En niet zonder succes! Slechts amper 4 maand zadelmak, mocht Camille Mansolein Z aantreden op haar eerste springconcours, in de Cycle Classic formations 1 voor 4 jarige springpaarden, gehouden in Rahon Frankrijk.
Dit concours werd verreden over twee dagen. De eerste dag stonden er twee parcoursen op het programma. Gereden door Melanie Colau, wist Camille beide parcoursen keurig foutloos rond te komen.
Ook de tweede dag wist Camille simpel foutloos te blijven, ook al kwam ze meermalen niet helemaal netjes voor de hindernis uit. Het mag direct blijken dat ze er alles voor over heeft om foutloos rond te komen. Een super instelling van de beloftevolle jonge springmerrie! En een geweldige start in haar carrière.


Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.