Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Dorinthe Mansolein naar dubbele winst

31-3-2019 08:31:15 (42 gelezen)
foto Dorinthe MansoleinOok Dorinthe Mansolein (Tangelo van de Zuuthoeve uit Attentia van Athlet Z) verkeert in goede vorm dit nieuwe seizoen. Begin maart kwam de merrie aan start met haar amazone Camille, tijdens een springconcours in Macon Chaintre. In de opwarmronde van het 1m15 wist de combinatie makkelijk een nul rondje te rijden. Later die middag werd dit succes herhaald in het 1m25. Ook hier een foutloze ronde en een gedeelde eerste plaats!
Een week later werd het behaalde succes nog eens rustig herhaald met een foutloze rit in het 1m20 parcours gehouden in Lons le Saunier.
Later deze maand kwam Dorinthe nog uit onder het zadel van Thomas Duverne in de Pro 2 Grand-Prix klasse 1m30. Hier sprong de Tangelo van de Zuuthoeve dochter abnormaal goed. Ze klapte met veel macht over de hindernissen heen, helaas verspilde ze hier haar krachten een beetje mee waardoor ze moe was aan het einde van het parcours. Helaas kreeg ze hierdoor twee balken, maar ze bewees ook haar onbegrensde vermogen!


Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.