Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Dekseizoen 2018 afgerond 10 merrie drachtig voor 2019

3-10-2018 06:38:21 (124 gelezen)
photo Ike Fleur MansoleinHet dekseizoen is reeds enige tijd afgesloten. Tijd nu om bekend te maken hoe het is gegaan. Haras Mansolein Stoeterij verwacht in 2019, als alles goed gaat, 10 veulens! Hiervan zullen er 3 springveulens zijn en 7 dressuurveulens. In dit seizoen ook het nodige nieuwe bloed. Zo zijn de twee leen merries Karita (Ferdeaux x Lancet) en Kyana (Fellini x Wynton) beide drachtig geworden. Karita verwacht een veulen van For Ferrero en Kyana Mansolein is drachtig van het jonge talent Fontaine TN.
Onze springmerrie Ulicator de Fauntane K is wederom gecombineerd met een dressuurhengst, ditmaal is ze dragend van Imposantos. Er komt nog meer jong talent voor in de lijst. Zo is Bashira Mansolein dragend van Just Wimphof en verwacht Lovely Romance Mansolein een veulen van Jerveaux. Onze top merries Zonne Fleur en Vérité zijn dragend van Deparon US en United.
Voor de springrichting hebben we Brinn Mansolein dragend van de Grand-Prix hengst Unaniem, Brianne Mansolein Z verwacht een veulen van de jonge hengst Poker de Mariposa en Riannin Mansolein verwacht een veulen van Karmann Z een Kannan uit de moeder van Dominator Z.
Op naar een mooi nieuw veulenseizoen, met interessante en veel belovende veulens!
Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.