Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Novanna Mansolein (Elton) overtuigend kampioen merrieveulens France Dressage

28-7-2018 07:50:49 (160 gelezen)
foto Novanna Mansolein van EltonHet jongste merrieveulen van ons seizoen is een speciale. Novanna Mansolein, dochter van Escolar-zoon Elton en de pas 4jr. merrie Jovanna Mansolein (Everdale x Tango) overtuigde ons reeds op alle punten. Maar niet alleen wij waren overtuigd van haar enorme kwaliteiten! De juryleden van France Dressage waren zeer onder de indruk van Novanna Mansolein. "Een merrieveulen met extreem veel kwaliteit in draf, die altijd zeer bergopwaarts is, sterk van de grond met veel schoudervrijheid, kracht in het achterbeen en toch souplesse en elegantie word getoond. Ook de galop kenmerkt zich door deze enorme kwaliteiten" aldus de enthousiaste juryleden!
De stap werd beloond met een 7 de galop verdiende een 8 en ook het exterieur werd beloond met een dikke 8. Maar de hoogste score was er voor haar magnifieke draf, een dikke 9!!
Met een imponerend totaal van maar liefst 78% wist Novanna Mansolein overtuigend kampioen te worden van de rubriek merrieveulens en kwalificeerde ze zich royaal voor de nationale kampioenschappen in Saumur !
foto Novanna Mansolein van Eltonfoto Novanna Mansolein van Elton

Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.