Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Dressuurdebuut Chicco Mansolein met 76,6% beloond!

9-4-2018 06:56:12 (149 gelezen)
foto Dressuurdebuut Chicco MansoleinDe 4 jarige springgefokte ruin Chicco Mansolein Z (Cascor Z uit Wendela A van Manhattan) is pas een goed half jaar zadelmak en maakte met zijn amazone Michèle Di Bella zijn officiële dressuurdebuut in de Cycle Libre 1ère année in Ebersheim afgelopen weekend van 1 en 2 april.
En hoe! De charmante zwarte ruin was super cool. Ook al was dit zijn eerste concours ooit, hij bleef uiterst geconcentreerd op zijn amazone en bewees de jury dat , ondanks dat hij springgericht gefokt is, hij over een forse portie dressuurtalent beschikt!
De juryleden waren dan ook gepast onder de indruk van de jonge ruin. Hij marcheerde met gemak naar een eerste premie en tweede plaats in het klassement met een monsterscore van 76,600% !!
Ook de tweede dag wisten Chicco Mansolein en Michèle te overtuigen. Ook al was Chicco deze dag iets vermoeider, toch liep hij een mooie finale proef die beloond werd met wederom een eerste premie en tweede plaats in het eind klassement met een score van 72,000% !
Wat een droomdebuut voor deze talentvolle combinatie!
Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.