Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Ike Fleur Mansolein zet zegereeks ook voort bij de 5 jarigen

6-4-2018 07:32:34 (178 gelezen)
Foto Ike Fleur Mansolein
Ike Fleur Mansolein (Supério uit Zonne Fleur van Tango x Flemmingh) lijkt haar zegereeks ook bij de 5 jarige dressuurpaarden in de Cycle Libre voort te zetten. Op zondag 1 april kwam de KWPN merrie onder het zadel van Larisse uit in de Cycle Libre 2ème année, het eerste concours van dit jaar gehouden in Besancon. De omstandigheden waren niet makkelijk, met een harde wind die de hekjes van de piste deed omwaaien. Ike was best een beetje onder de indruk, maar deed toch haar uiterste best voor haar amazone.
Doordat ze iets gespannen was en daardoor iets te voorwaarts verloor de combinatie punten, maar verder lieten ze een foutloze nette proef zien.
De jury roemde de merrie om haar balans en souplesse en beloonde de combinatie uiteindelijk met een percentage van 70,4% en dus de gewilde eerste premie! Het behalen van eerste premies is nodig voor kwalificatie van de Franse kampioenschappen in Saumur in September.
Met dit mooie percentage wisten Ike Fleur Mansolein en Larisse de proef te winnen! Een mooi succes voor dit eerste concours van 2018!

Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.