Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Jorinde Mansolein debuteert in dressuursport

2-4-2018 08:17:29 (169 gelezen)
Foto Jorinde MansoleinDe pas 4 jarige Jorinde Mansolein (Everdale uit Vérité van Democraat) en haar amazone Sarah zijn afgelopen weekend gedebuteerd in de dressuursport. In het Belgische Epona Marke werd een trainingsconcours georganiseerd voor oa. jonge dressuurpaarden. Een zeer sympathiek systeem waarbij de jury tijdens de proef verteld wat ze zien, de goede punten en ook de verbeteringspunten.
Voor Sarah was dit de eerste keer dat ze Jorinde Mansolein meenam. Extra spannend dus! De jonge schimmelmerrie gedroeg zich voorbeeldig tijdens het losrijden en liep heel fijn. Toen ze echter buiten tussen de witte hekjes moest lopen raakte ze toch wat gespannen. Deze spanning kwam in de hele proef terug, maar toch deed Jorinde Mansolein zichtbaar haar best voor haar amazone!
De jury was te spreken over de kwaliteit van de merrie, maar gaf aan dat er duidelijk meer ontspanning moest gaan komen in de proef, wat hij ook als zeer normaal becommentarieerde. Toch scorden Jorinde Mansolein en Sarah op alle onderdelen 7s en 7,5. Een mooi debuut voor deze talentvolle combinatie!Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.