Spring naar de inhoud

Nieuws


Sport Nieuws : Edward Gal: ‘Glock’s Total U.S. doet me veel denken aan Totilas’

8-2-2018 19:36:12 (243 gelezen)
lock Horse Performance heeft zojuist bekend gemaakt dat zij de KWPN-hengst Total U.S. hebben aangekocht. De zwarte Totilas-zoon won op de hengstencompetitie klasse M met overmacht onder Dinja van Liere.

Glock’s Total U.S.
Glock’s Total U.S., zo gaat de zesjarige KWPN-hengst voortaan door het leven. ‘Dit paard heeft alles wat een dressuurpaard moet hebben: een mooie voorkomen, drie uitzonderlijke gangen en een fantastisch karakter,’ schrijft GHPC op hun website.

Als driejarige werd Total al reservekampioen tijdens het verrichtingsonderzoek. Als vierjarige werd hij winnaar van de halve finale Pavo Cup en winnaar van de Subli Cup. In 2017 zette hij onder Dinja van Liere ook de finale van de Pavo Cup op zijn naam. Met scores tot over de 90 punten liet de combinatie ook weer van zich horen op tijdens de hengstencompetitie afgelopen seizoen. Het was dan ook geen verrassing dat de combinatie met een flinke voorsprong bovenaan eindigde.

Overeenkomsten Totilas
Glock’s Total U.S. zal nu naar naar het Glock Performance Center verhuizen, waar niemand minder dan Edward Gal plaats zal nemen in het zadel van de hengst. ‘Hij is een geweldige, super presterende en erg getalenteerde hengst, die me meteen veel aan zijn vader Totilas doet denken. De eerste keer dat ik hem zag, was ik al onder de indruk van hem,’ laat de ruiter, die furore maakte met zowel zijn vader als opa, weten.

Dit is de derde KWPN-goedgekeurde zoon van Totilas die Glock nu in zijn eigendom heeft, eerder aangekochte hengsten zijn Glock’s Toto Jr en Trafalgar.

Bron: Hoefslag/GHPC

Het bloed van Totilas vinden wij terug in onze veulens Mon Rêve Mansolein (Glock's Toto jr x Democraat) en Mirra Mansolein (Trafalgar x Future) ! Daarnaast verwachten we één dezer dagen nog een veulen van Trafalgar uit een Lord Leatherdale moeder !!
Copyright © 2004-2018 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.