Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Félice Mansolein Z keur verklaard

27-9-2017 06:22:38 (66 gelezen)
Slechts één dag na haar terugkomst uit Normandie is Felice Mansolein Z (Flamenco de Semilly uit Attentia van Athlet Z x Lepanto x Farnese) keur verklaard. In Luxeuil les Bains stond de laatste stamboekkeuring van dit jaar op het programma. We hadden de mogelijkheid om haar op het terrein in te schrijven en dus besloten we de gok te wagen en Félice Mansolein mee te nemen en te presenteren.

De juryleden van het Selle Francais waren gepast onder de indruk van de imposante Flamenco de Semilly merrie. Men roemde haar om haar correcte exterieur en aansprekende, moderne model. Daarom mochten we tot onze verrassing het Keur predicaat in ontvangst nemen!

Félice werd toegelaten voor het Selle Francais stamboek en Keur verklaard met de volgende cijfers: hals en verbinding hals/hoofd; 8,5, voorhand, schouder en voorbenen een 8, schoft, rug en lendenen een 7,5, achterhand een 7,5, voeten een 7,5, stand voorbeen een 7, stand achterbeen een 8, beweging een 7,5, algemene indruk een 8 en voor de beoordeling chique kreeg de merrie een 8,5 ! Hiermee verdiende Félice ruimschoots het Keur predicaat en kwam slecht 0,40 punten te kort om Elite te worden!

Foto Felice Mansolein ZFoto Felice Mansolein Z


Copyright © 2004-2016 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.