Spring naar de inhoud

Nieuws


Mansolein Nieuws : Anonieme sponsor behoudt Ike voor Larisse

19-8-2017 07:59:59 (103 gelezen)
Met blijdschap kunnen we melden dat Ike Fleur Mansolein , die dit seizoen zeer succesvol was in de Cycle Libre (jonge paardencompetities) voor 4 jarige dressuurpaarden, onder het zadel van Larisse, is behouden voor de sportieve toekomst van Larisse en Team Mansolein.

Ike Fleur is nu voor een deel in eigendom gekomen van deze sponsor, die om persoonlijke redenen anoniem wil blijven. De sponsor heeft ons laten weten zeer onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Ike Fleur Mansolein. Ze vormt een prachtige combinatie met Larisse, en om die reden wilde deze sponsor de combinatie alle kansen geven om verder door te groeien en volgend jaar uit te komen in de Cycle Libre voor 5 jarige dressuurpaarden.

"Ik ben ontzettend blij met deze kans. We gaan met veel plezier, rustig aan, toewerken naar het volgende seizoen. Met de hoop op kwalificatie voor de kampioenschappen bij de 5 jarige volgend jaar. Ook dit jaar waren we al gekwalificeerd, maar hebben we besloten om de merrie te sparen en dus thuis te houden. Ze heeft het al super gedaan dit seizoen en we willen niets forceren.
Ik ben zeer dankbaar dat deze sponsor mij als amazone de mogelijkheid geeft om Ike Fleur Mansolein te blijven rijden! "aldus een blije Larisse.

Larisse en Ike Fleur MansoleinLarisse en Ike Fleur Mansolein


Copyright © 2004-2016 By Haras Mansolein, stoeterij in dressuur en springpaarden
All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.